Autogespot-Crew: Onze automotive hoogtepunten van 2017!

Autogespot-Crew: Onze automotive hoogtepunten van 2017!

Nog maar een paar uurtjes te gaan voordat we het jaar 2017 afsluiten en vol gas 2018 in gaan! Wij blikken terug op weer een prachtig jaar vol met geweldig autonieuws, epische rijtesten, maar vooral waanzinnige spots! Dankzij jullie hebben we onlangs zelfs de 800.000ste spot op Autogespot mogen verwelkomen! Reden genoeg om voor ons eens terug te kijken naar het afgelopen jaar en te kijken wat voor ieder van ons nou het absolute hoogtepunt was van 2017. Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar jullie hoogtepunten van het afgelopen jaar. Werd er een auto onthuld waar jouw autohart sneller van ging kloppen of kwam er een droomspot voorbij of wie weet heb je zelf wel een hele bijzondere auto gespot? Laat het ons weten!


Ruud:

Weer een jaar met een aantal hoogtepunten. Zo reden we de Lamborghini Huracán LP640-4 Performante en kunnen jullie komende tijd nog een aantal andere mooie rijtesten verwachten die we in de laatste maanden van het jaar hebben gedaan. Inmiddels werken we met Autogespot in een leuk en gezellig team! Uiteraard ben je altijd vrij om hier aan deel te nemen. Dan kun je mij altijd mailen op ruud@autogespot.com. Zoals altijd hadden we ook een aantal mooie primeurs op de site dit jaar dankzij jullie. Wat te denken van de eerste McLaren 720S of afgelopen week nog de nieuwe Lamborghini Urus! Voor komend jaar hebben we ook weer genoeg in petto voor jullie. Zo zullen we in het eerste kwartaal van 2018 online gaan met een opgefriste lay-out!

Stephan:

2017 was het vijfde opeenvolgende jaar waarin ik met Autogespot de nodige hoogtepunten heb mogen beleven. Als groot Mercedes-AMG liefhebber, was 2017 ook weer een prachtig jaar geworden. Vol tegen mijn verstand in vlak voor de tentamens toch even op pad mogen met de Mercedes-AMG E 63 S en zelfs de Mercedes-AMG GT C Roadster heb ik vol van mogen genieten. Bijzonder was voor mij ook de dag met de Mercedes-Benz G 500 4x4², een rit met een meer emotionele lading dan normaal. Wat dat betreft mag 2018 beter worden, maar op automotive gebied was 2017 een fantastisch jaar!

Frans:

Een dikke drie jaar geleden kreeg ik de mogelijkheid om mij aan te sluiten bij het Autogespot team. Ik woonde op dat moment in San Francisco, California en ik zou mij bezig houden met de instagram pagina en artikelen vertalen. Gaandeweg begon ik ook met enige regelmaat artikelen te schrijven voor de site, met name de spot van de dag en leuke evenementen zoals bijvoorbeeld de Masters of LXRY in Amsterdam van een paar weken geleden! Het schrijven van artikelen met af en toe een enigszins uitdagend tintje is iets waar ik erg veel plezier uit haal, met als doel niet zozeer om zo veel mogelijk reacties te krijgen maar om iets neer te zetten wat toch wel in je hoofd blijft zitten! In dat opzicht is het toch wel een hoogtepunt elke keer dat ik een artikeltje schrijf met een beetje een gevoel voor humor, waar niet iedereen het mee eens hoeft te zijn! Hoog op mijn lijstje van goede voornemens voor 2018 staat wel om wat meer te gaan schrijven en meer foto's van de site op onze instagram pagina uit te lichten!

Max: Time flies when you're having fun!

Dit adagium is voor mij zeker van toepassing wanneer ik kijk naar mijn tijd binnen de Autogespot-crew. Heel lang geleden werd ik door een goede vriend van me geïntroduceerd bij de site. Ik was nooit echt een fanatiek spotter, maar ik vond het altijd wel heel erg mooi om te zien wat voor prachtige plaatjes deze community zoal uit de camera's weet te krijgen. Daar kon ik met mijn iPhone 4 nooit tegenop... of wel? Want geheel onverwacht werd mij een spot van de dag toegekend! Natuurlijk was ik nogal verrast dat ik als volstrekte amateur het felbegeerde bekertje in mijn digitale handen gedrukt kreeg, maar vanaf toen ben ik de site eigenlijk alleen maar intensiever gaan volgen. Op een dag kwam de oproep dat er versterking werd gezocht voor het team. 'Nooit geschoten is altijd mis', dacht ik, dus ik stuurde een tekstje in. Hier zit ik nu, 2 jaar en ongeveer 680 artikelen later. Ik heb het altijd als een voorrecht beschouwd om voor jullie, de fanatieke spotters en trouwe volgers van deze site, te mogen schrijven. Mijn hoogtepunt van afgelopen jaar is dan ook zonder meer dit artikel over de Mercedes-Maybach S600 Pullman, dat door jullie een warm onthaal kreeg van maar liefst 3.248 views (and counting)! Heel erg bedankt daarvoor. Komend jaar zal ik ook weer mijn best gaan doen om de wonderen van de autowereld in tekst te vervatten. Zorgen jullie voor de foto's?

Korneel: Op naar jaar numero 3!

Het jaar 2017 was mijn 2de jaar bij Autogespot. Eind 2015 had ik de eer om mij bij het team te voegen samen met collega Max. Dit jaar was een echte topper voor mij vol met automotive hoogtepunten! Ik denk meteen aan de Porsche GT3 MkII, de waanzinnige GT2 RS, de GT3 Touring, ... . Ja ik ben een Porsche liefhebber, dus 2017 was op dat gebied wel echt fantastisch. Verder kijk ik ook graag terug naar de verschillende evenementen die ik voor Autogespot aandeed. De leukste daarvan was Petrolhead Days op het circuit van Zolder waar ik mee ging voor een snel rondje in een Mercedes A45 AMG! Maar hét hoogtepunt van 2017 voor mij? Dat is de recente review die ik mocht doen met de Jaguar F-Type 2.0! Ik kreeg de wagen voor een dagje mee en mocht hem eens aan de tand voelen, en ik kan het je verzekeren, dat was één van de leukste dagen uit mijn leven!

Karel:

Sinds anderhalf jaar mag ik deel uitmaken deze zeer aangename groep. Korneel en ik zijn de enige in Belgen in team Autogespot, af en toe een grapje maken over elkaars nationaliteit hoort er dan natuurlijk bij. Een Belg erbij in het team zou dus zeker geen kwaad kunnen. Het is geweldig om alles uit de autowereld vanop de eerste rij mee te maken. Via deze weg was het voor mij heel verrijkend om mijn liefde voor sportwagens met anderen te delen. Het doet mij elke keer deugd als ik een reactie krijg op een artikel of als mijn artikel door meer dan 1000 mensen wordt gelezen. Bedankt hiervoor! Mijn hoogtepunt dit jaar is er een dat ik niet snel zal vergeten. Omdat ik net 18 geworden ben, heb ik nog geen (vast) rijbewijs, wat dus wilt zeggen dat ik vaak aangewezen ben op het openbaar vervoer. Toen ik een maand geleden de kans kreeg om een fotoshoot van een Lamborghini Huracan LP640-4 Performante van dichtbij mee te maken ging mijn hart dan ook sneller slaan. Na een half uurtje op de bus kwam ik aan op de locatie. Ik hoorde hem al vanuit de verte brullen. Het was voor mij de ideale gelegenheid om zo’n wagen eens van dichtbij te kunnen bezichtigen en ik kon mijn enthousiasme moeilijk verbergen. De tijd vloog voorbij en toen ik naar huis moest, kreeg ik nog een lift aangeboden. Het was voor mij de eerste keer dat ik zoveel pk’s mocht ervaren en ik kan je vertellen, de adrenaline stroomt door je lijf. Bedankt aan alle collega’s om er zo een toffe sfeer van te maken zonder verplichtingen! Voor 2018 wens ik alle lezers een heel gezond jaar en misschien spot jij dit jaar wel die auto waar je altijd al van droomt!

Victor: De hobby Automotive maar eens uitbreiden

Sinds 2008 ben ik actief op Autogespot. In 2008 is de eerste spot op Autogespot geupload, een bijzonder spannende BMW Z4M Coupé in Amsterdam. Gelijk heb ik mij toen aangemeld op het forum, waar ik ook al meer dan 16.000 posts geplaatst heb in bijna 10 jaar tijd. Bekend met de website Autogespot is dus wel een understatement. Als autoliefhebber heb ik tijdens de studententijd leuke hobbymatige auto's kunnen bezitten, nu forens ik lekker heen en weer in een (weliswaar vlugge) diesel. De autoliefhebber in mij wilde ik toch graag de hobby eens wat uit gaan breiden. Schrijven voor en me bezig houden met de website Autogespot leek me eigenlijk best wel leuk. Na wat rondvragen was de stap snel gemaakt en zodoende schrijf ik dus sinds augustus 2017 voor Autogespot! Mijn smaak spots zijn soms wat apart te noemen. Vraag me naar het gaafste land op Automotive gebied, en ik noem Japan. Maar ik schrijf ook graag over spots uit onbekendere spotsteden in de USA. Een locatie doet er echt toe voor mij. Mijn eerste artikel was immers een 991 GT3, gespot in Columbus Ohio, een stad waar toch best wat auto's gespot worden. Het hoogtepunt voor mij dit jaar was het feit dat ik de bij de crew van Autogespot ben gekomen. Een erg leuke groep mensen, met allen een zelfde interesse, namelijk auto's. Ik kijk uit naar het volgende jaar!

Joran: Thuiskomen in een geweldige community!

Ik ben ongeveer halverwege dit jaar bij het team van Autogespot aangesloten en het gevoel dat ik vrijwel vanaf de eerste seconde had is het gevoel van thuiskomen. Ik kwam terecht in een heel gezellig team van mensen die net zo gek zijn op auto’s als ik dat ben. Ook kwam ik er op deze manier achter dat Autogespot een geweldig internationaal platform is waar autoliefhebbers hun hart kunnen ophalen en kunnen genieten van al het moois dat op deze wereld rond rijdt. Ik als Bentley liefhebber moet bekennen dat één van mijn hoogtepunten van 2017 toch wel de introductie van de nieuwe Continental GT was. Wat een geweldige auto is dat geworden! Ook het meerijden in de 2017 Bentley Continental SuperSports (rijtest volgt nog) was voor mij een onvergetelijke ervaring, wat een beest van een auto! Die dag was zonder twijfel één van de beste dagen van mijn leven! Maar ik wil in het bijzonder toch wel even terugkijken op een spot die ik nog altijd heel speciaal vind. Een spot van een auto die vandaag de dag nog steeds niet onthuld is, maar toch een half jaar geleden al gespot werd en wat voor mij reden was om er mijn eerste artikel aan te wijden. Er werd namelijk in Italië een ontzettend gave Lamborghini Huracan Performante Spyder gespot! Het zijn natuurlijk spyshots en de auto is ook nog gecamoufleerd maar het plaatje laat weinig meer aan de verbeelding over, zeker nu de Performante Coupé al regelmatig de show steelt op Autogespot. Hoe bijzonder die auto was en het feit dat de auto al zo vroeg werd gespot maakt deze spot voor mij het hoogtepunt van 2017!
Autogespot-Crew: Onze automotive hoogtepunten van 2017!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  BELGIUM Tom Da Man  -  31-12-2017 om 12:46

  Fijn dat de verschillende medewerkers zich even voorstellen. De site fêteert naar goede gewoonte geen ego's - een verademing in het ikke-ikke-ikke-instagramfacebooktwittertijdperk - dus dan mag het wel even.

 2. Profile pic
  NETHERLANDS carspotter.eu  -  01-01-2018 om 13:25

  MOOIE WOORDEN TOM,I AGREE

 3. Profile pic
  NETHERLANDS grandmasterb  -  02-01-2018 om 00:00

  Ik vind deze site zeer prettig en ik ben blij dat hier niet die oeverloze discussies worden gevoerd als in Autoweek en ook dat het hier vaak om auto's gaat die mij echt interesseren.

 4. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws