Spring Event 2016 komt eraan + giveaway!

Spring Event 2016 komt eraan + giveaway!

Nog vier weken en dan kunnen we ons weer op gaan maken voor het leukste supercarfeestje van Nederland, België en Duitsland: het Spring Event 2016 op zaterdag 24 september bij Weeze airport!


Zoals ieder jaar belooft het Spring Event ook dit jaar een waar spektakel te gaan worden met onder andere racende Lamborghini’s, Ferrari’s, Porsches, BMW M- en Mercedes-AMG modellen! Deze auto’s, en uiteraard ook auto’s van andere merken, zullen het tegen elkaar opnemen op de dragstrip; een lang stuk asfalt op de oude ladingsbaan van Weeze Airport (DE). Ook kun je ze in zijwaartse actie zien op de speciaal geprepareerde 'drift paddock'! Tot slot zal de baan worden omgezet in een kort maar zeer uitdagend circuit. Kortom; voor ieder wat wils!

Nu zijn wij in de gelukkige gelegenheid gesteld om twee vrijkaartjes ter waarde van 35 euro per stuk te verloten onder onze trouwe community! Wat moet je daarvoor doen? Ga naar onze Facebookpagina, like en deel de video van Spring Event en wie weet kan jij gratis en voor niks komen kijken naar al het moois dat deze dag in petto heeft!

Ben je zelf in het bezit van een sportieve bolide en wil je je auto eens legaal uitlaten op een veilige locatie? Ook dat is mogelijk! Op de website van Petrolhead Events kun je terecht voor meer informatie en word je verder geholpen. Mocht je helaas nét buiten de boot gevallen zijn bij de giveaway, dan kan je hier ook terecht voor het bestellen van tickets om te kunnen komen kijken.Header door Ansho Bijlmakers Photography

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws