Datum Spring Event 2.0 is bekend!

Datum Spring Event 2.0 is bekend!

Het heeft even geduurd maar nu is dan eindelijk de datum voor Spring Event 2020 bekend! De organisatie van dit supercar-spektakel is voor deze editie uitgeweken naar een nieuwe, nóg grotere locatie: Vliegveld Twenthe! Jammer genoeg zal er geen editie in Weeze plaats vinden maar des te meer aandacht kan er aan dit evenement besteed worden.

Door deze uitbreiding is de datum voor dit jaar opgeschoven van april naar september. Op 12 september 2020 zal het evenement plaatsvinden onder de naam Spring Event 2.0. Verwacht meer supercars dan ooit en natuurlijk hetgeen waar Spring Event om bekend staat: volop actie op de dragstrip en talloze andere activiteiten, waarbij we natuurlijk ook hopen op een Drift circuit.

Met de bekendmaking van Spring Event 2.0 is ook direct de kaartverkoop gestart. Tickets zijn te verkrijgen via de website van Petrolhead Events en kosten in de vorm van Early Bird Tickets slechts €27,50 per persoon. Parkeren is er gratis en je kunt je broertje of zusjes die jonger is dan de leeftijd van 10 jaar gratis meenemen. Scoor hier je tickets!

Datum Spring Event 2.0 is bekend!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS JCS_carphotography  -  13-02-2020 om 14:53

  Dit trekt wel meer mensen denk ik. Ik vond het zelf te ver om naar Weeze te gaan. Misschien dat ik wel kom

 2. Profile pic
  NETHERLANDS jasper1  -  13-02-2020 om 16:59

  27,50 vind ik best een pittig bedrag voor een kaartje, zeker als dat de early bird special is..

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws