Spot van de dag: Spyker C8 Spyder in Leiden

Spot van de dag: Spyker C8 Spyder in Leiden

Vier maal is deze spyker gespot en gek genoeg is dit de eerste keer dat hij er met de spot van de dag trofee vandoor gaat, de eerste spot komt uit 2015 en vandaag was het weer raak. Midden in de corona crisis een auto van dit kaliber spotten is natuurlijk altijd speciaal, zelfs zo speciaal dat ik persoonlijk nog met een noodvaart naar de locatie gereden ben op het moment dat ik hem op Autogespot zag verschijnen. Het mocht helaas niet baten, de vogel was gevlogen.

Dat het niet helemaal lekker gaat/ging met Spyker mag duidelijk wezen. Vier dagen geleden ging er nog een onderdeel van het Spyker imperium failliet. Victor Muller had zijn zinnen gezet op een Exclusief automerk van Nederlandse bodem en oh wat had ik het hem (of ons spotters) gegund. Het mocht helaas niet baten maar er zijn toch wat prachtige creaties uit voort gekomen en zoals deze spot bewijst rijden ze nog steeds rond.

Exclusief zijn ze in ieder geval wel, en wat vindt ik ze persoonlijk toch mooi. Zoveel aandacht voor detail, veel knipogen naar oude vliegtuigen, het kenmerkende blote schakelmechanise en vooral heel veel aluminium. Wat een heerlijke wagen en ik hoop er ooit nog 1 te mogen spotten.

Loki Gefeliciteerd met je 2de spot van de dag, de eerste dateert alweer uit 2013 dus dat is alweer even geleden!Spot van de dag: Spyker C8 Spyder in Leiden

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws