Spotdetails

Spotter Danone
Gespot in Baia Mare, Romania
Datum 21-05-2007 10:31

Auto details

Topsnelheid 250 km/u
Acceleratie 0-100 km/u 5.70 s
Vermogen 280 pk
Koppel 355 Nm @ 3500 RPM
Gewicht 1440 kg

Aantal reacties op deze spot


  1. Profile pic
    UNITED STATES OF AMERICA GTI  - 23-06-2008 om 19:39

    Dont's



    Het plaatsen van nietszeggende reacties zoals: "DIK", "gaaf", "cool", "bagger". Nietszeggende reacties zonder zinvolle onderbouwing hebben we niet zoveel aan. Jij vindt het ook leuk als je normale reacties bij je eigen spots krijgt, wees dan wel zo collegiaal om bij je collegaspotters normaal te posten. Dus loze kreten worden zonder pardon verwijderd, evenals posts met alleen maar smiley's. Ook bij specials verwachten we normale reacties. De crew doet z'n best op specials, dus verwachten we ook zinvolle reacties van jullie.
    Spammen: Je eigen site promoten doe je maar op www.promoot-je-eigen-site.nl, maar niet op Autogespot.com. Het is ook niet de bedoeling dat je bij spots linkjes naar je eigen spots gaat spammen, daar zit de spotter helemaal niet op te wachten.
    Smijten met bepaalde ziektes en andere kwetsende dingen. Voor de één zijn kanker en tyfus gewoon scheldwoorden, voor de ander dagelijkse praat. Schelden doen we hier niet aan. Ook niet in afkortingen zoals kk.
    JE CAPS-LOCK AAN LATEN STAAN (kun je meestal zien aan de GROTE letters). Dit wordt gezien als schreeuwen en als vervelend.
    Als bij een spot n.v.t. bij de plaatsnaam staat, is het niet de bedoeling dat je dan nog de plaatsnaam + eventuele straat in de comments zet. We zetten er niet voor niets n.v.t. neer. Vaak is het op verzoek van de eigenaar om geen plaatsnaam te vermelden dus om het dan alsnog in de details of in de comments te zetten is niet echt handig. Dit geldt ook voor kentekens overigens.
    Namen van mensen en complete adresgegevens kun je ook achterwege laten. Het gaat tenslotte om de auto's op de site en niet de personen. Heb een beetje respect voor de eigenaar van een bijzondere auto, jij zit er immers ook niet op de wachten als jouw adres ergens in de comments gepost wordt.
    Het plaatsen van nietszeggende reacties zoals: Waarom staan mijn spot er niet tussen? waarom staat die auto er niet helemaal op? waarom zijn spot wel en die van mij niet? etc. Voor vragen kun je bij de crew terecht, dus hoef je je vragen niet in de reacties te zetten. Ook nietszeggende reacties bij specials hebben we niets aan. De crew doet z'n best op de specials en commentaar is welkom, maar dan wel graag goed onderbouwd en met een duidelijke boodschap.
    Do's
    Een mening geven met een onderbouwing. Zorg ervoor dat jouw mening ergens op gebaseerd is. Loze kreten hebben we niets aan.
    Tikken in normaal Nederlands, zodat het voor iedereen te begrijpen is. Tog is met ch en iets zeggen is dus met een z en niet seg. Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Kunnen we geen kaas maken van de reactie, dan gaat hij zonder pardon de prullenbak in.
    Heb respect voor je collegaspotter -en andere bezoekers van de site, reageer leuk en praat leuk mee. Dan krijg je zelf ook leuke reacties bij je spots. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar hou het wel leuk en netjes.
    Tegen mensen die zich niet aan deze simpele rij regels kunnen houden worden maatregelen gehouden. Een beter milieu begint bij jezelf

  2. Profile pic
    Venom 1000  - 26-06-2008 om 19:51

    Wat is dit nou weer voor een k*t reactie:r

    Zeg dan niets als je niet beters te doen hebt:X

  3. Profile pic
    ROMANIA prototype  - 12-01-2016 om 10:20

    iti multumim pt primul spot din romania

  4. Dit is niet ok

Meer Mitsubishi Lancer Evolution IX spots



Gerelateerd nieuws

Stem nu voor de spot van de dag