Dit is hoe het heurt

Dit is hoe het heurt

Waar we onlangs nog schreven over een Continental GT in een zowaar originele samenstelling, hebben we er nu een voor jullie die eigenlijk best gewoontjes is. Toch is dit exemplaar meer van mijn smaak. Een lichte kleur is iets wat we op de majestueuze Continental niet vaak zien. Daarom is deze hele simpele Continental GT toch anders dan het merendeel.

De nieuwste Continental GT, die inmiddels ruim anderhalf jaar geleden bekend werd gemaakt, timmert lekker aan de weg. In Nederland wist de uit Crewe afkomstige autofabrikant in minder dan één jaar al 34 van zijn pareltjes te slijten. En dat voor een auto die gemakkelijk de €300.000,- aantikt. In Zwitserland, waar de eveneens Zwitsers gekentekende auto gespot is, zullen er vast al meer dan 34 rondrijden. Dit zilver gespoten exemplaar is toch wel een van mijn favorieten die ik heb zien passeren sinds het bestaan van de nieuwe Continental. Met alles (wat op de foto's te zien is) uitgevoerd in lichtgrijs, zilver of chroom zijn de elegante lijnen en designelementen van dit model pas echt goed te zien. Ook het interieur lijkt licht van kleur te zijn; héél lichtbruin of wit, dat is niet helemaal goed te zien.

Het resultaat is eens anders dan de vaak typisch donker gekleurde Bentleys en toch is het een samenstelling die perfect op een Bentley als deze past. Meer van dit graag!

Dit is hoe het heurt
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws