Deze Continental GT moet maar net je smaak zijn

Deze Continental GT moet maar net je smaak zijn

Bij het zien van de zoveelste inspiratieloze zwarte Continental GT verlang je wel eens naar iemand die alle opties goed doorneemt en een exemplaar laat bouwen wat eens afwijkt van de rest. Op de A1 bij Amersfoort werd zo'n afwijkend geval gespot.

Waar ik afwijkende exemplaren meestal enorm kan waarderen past deze niet echt in mijn straatje. Groen vind ik over het algemeen erg smakelijk als extrerieurkleur op een auto, maar in dit geval werkt het toch niet helemaal. Waar het aan ligt kan ik moeilijk plaatsen; misschien ligt het aan de auto, of misschien is de groentint net niet wat ik mooi vind. Wat overigens de benaming van die groentint is, één van de velen verschillende British Racing Greens die Bentley op hun pallet heeft. Welke van die velen durfden we allemaal niet met zekerheid te zeggen op de redactie. Even later kwam de opheldering vanuit de Bentley dealer, British Racing Green 4 is het. De rest van de configuratie is ook niet echt coöperatief om dit een geslaagd exemplaar te maken. De kolossale rode remmen vallen op zijn zachts gezegd nogal op en zeker in combinatie met al het chroom rondom de auto werkt dat niet zo lekker. Veel van die chromen onderdelen zijn ook in het zwart uit te voeren, iets wat niet altijd mooier is maar op dit exemplaar denk wel. We waarderen de originaliteit van de eigenaar van de alweer tweeëndertigste nieuwe Continental GT op Nederlands kenteken enorm, maar onze keuze zou het niet zijn.

Deze Continental GT moet maar net je smaak zijn
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  Carspots_official  -  28-02-2019 om 17:13

  Prachtige configuratie

 2. Profile pic
  grandmasterb  -  28-02-2019 om 23:59

  inderdaad dat zou niet mijn stijl zijn, maar ik zou hem sowieso niet kopen want achterpassagiers kunnen geen benen hebben, dus dat is onmogelijk.

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws