Spotdetails

Spotter rick0309
Gespot in N.v.t., Netherlands
Datum 07-05-2013 18:37

Een spot met een leuk verhaal. Mijn vader vertelde mij dat hij een rode sportwagen bij de slagbomen van de camping had zien staan, dus ik een rondje over de camping gelopen maar helaas hij was nergens te bekennen. De avond daarna nog een rondje gaan lopen samen met mijn ouders, en na een tijdje liepen we langs een aantal stacaravans en daar op een oprijlaan onder een hoes stond hij. Dus ik er naar toe gelopen en zag gelijk dat het een Corvette C5 was, toen wij doorliepen kwam de zeer vriendelijke eigenaar naar ons toe om te vragen of ik even onder het doek wilden kijken, en of ik wist wat het voor auto was. Toen ik zei dat het een Corvette C5 was stond de eigenaar verbaasd te kijken dat ik dat wist zonder dat je hem echt goed zag. Toen de eigenaar het doek er van af haalde kwam de mooie rode C5 tevoorschijn. Hij zag er echt nog als nieuw uit terwijl deze C5 al 16 jaar oud is. Toen ik vroeg of ik foto's mocht maken zei hij, je mag ook morgen terug komen als het licht is omdat het toen al aardig donker werdt. Zoals afgesproken ik de volgende dag er weer naartoe, de eigenaar stond toevallig ook buiten. Hij vroeg of zijn vrouw even haar auto weg wilden halen zodat hij de Corvette goed voor mij kon neerzetten zodat ik van alle kanten foto's kon maken, hij liet mij ook het interieur zien en het motorblok en haalde speciaal voor mij het dak eraf wat erg mooi opgeborgen kon worden in de kofferbak. De eigenaar vertelde vol passie over zijn hobby wat ik erg indrukwekkend vond en dat hij er vaak met jongeren over praat, dat je niet alles uit je auto hoeft te halen om te kunnen genieten maar dat je er net zoveel plezier aan kunt hebben als je gewoon de toegestaande snelheid rijdt. Dit was echt een ervaring die ik niet snel zal vergeten. Eigenaar heel erg bedankt voor uw tijd en moeite, en ik hoop dat u nog lang plezier van uw mooie Corvette C5 zult hebben. Plaats en Kenteken zijn doorgestuurd.

Auto details

Topsnelheid 281 km/u
Acceleratie 0-100 km/u 4.70 s
Vermogen 344 pk
Koppel 483 Nm @ 4200 RPM
Gewicht 1472 kg

Aantal reacties op deze spot


  1. Profile pic
    lucas343  - 07-05-2013 om 18:44

    Wow, die details zijn echt extreem lang zeg. Ik zou ze voortaan iets korter houden want nu is er snel de neiging om het gewoon maar helemaal niet te lezen.

  2. Profile pic
    NETHERLANDS rick0309  - 07-05-2013 om 18:46

    @lucas343 oke bedankt voor de tip, normaal schrijf ik niks bij spots maar wilden er deze keer wat bij schrijven, zal er voortaan op letten.

  3. Profile pic
    Mr.T  - 08-05-2013 om 09:08

    Leuke fotos en leuke details erbij.
    Ik vond het leuk om te lezen

  4. Dit is niet ok

Meer Chevrolet Corvette C5 spots



Gerelateerd nieuws