Zo ziet een Ferrari F12tdf Tailor Made eruit

  • Emil
  • 01-01-2016 18:13
  • 3341
  • 3

Zo ziet een Ferrari F12tdf Tailor Made eruit

De F12tdf is op dit moment het paradepaardje van Ferrari. Inmiddels hebben de eerste eigenaren hun exemplaar in ontvangst genomen terwijl anderen nog met het samenstellen bezig zijn. Toekomstig bezitter Nicola Daniello liet zijn unieke F12tdf die Tailor Made zien op Instagram.

Met de F12tdf verwijst Ferrari naar de successen van Ferrari in de jaren 50 en 60. De heer Daniello kon met het Tailor Made programma zijn Ferrari zo samenstellen dat er in ieder geval een link met het verleden wordt gelegd. Hij koos voor de Ferrari P4 waarmee in 1967 tijdens de 24-uur race van Le Mans de derde plek werd behaald, met achter het stuur Jean Blaton en Willy Mairesse. Er werden slechts drie exemplaren gemaakt van de P4 en het exemplaar met chassisnummer 0856 was de eerste. Een memorabele Ferrari die op deze manier mooi wordt herdacht.

Bij de samenstelling van de auto worden diverse details onder aandacht gebracht van dit model. De extra gele details, gouden velgen en achterop de benaming Prova MO-159 waren ook op de P4 te vinden.

Zo ziet een Ferrari F12tdf Tailor Made eruitZo ziet een Ferrari F12tdf Tailor Made eruitZo ziet een Ferrari F12tdf Tailor Made eruitZo ziet een Ferrari F12tdf Tailor Made eruitZo ziet een Ferrari F12tdf Tailor Made eruitZo ziet een Ferrari F12tdf Tailor Made eruit

Reacties op dit artikel


Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws