Zo wil je de Corvette C8 voor je deur hebben staan

Zo wil je de Corvette C8 voor je deur hebben staan

De Chevrolet Corvette C8 zal nooit echt een hit worden in Europa. De grijze import zal zijn best moeten doen om exemplaren naar het Europese vaste land te krijgen. In Nederland en België zijn al een aantal exemplaren gesignaleerd.

Echter zullen het nooit de aantallen worden zoals we hier Ferrari's, Porsches en meer zien. Dat is jammer want daardoor zullen we dit soort exemplaren ook mislopen. De eerste middenmotor Corvette staat hier te schitteren met het sport pakket. Dat is niet alleen 5 pk meer vermogen maar ook wat meer spoilertjes en betere remmen. Die spoilers zijn duidelijk te zien op de voorbumper en op de kont van de auto. De remmen zijn wat moeilijker te zien en het vermogen al helemaal natuurlijk. Die V8 in het midden levert nu 495 pk. Kleine opmerking, de velgen moeten ook zwart in dit geval. Het maakt de auto nog sportiever!

Zo wil je de Corvette C8 voor je deur hebben staan

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS MosPos  -  08-09-2020 om 09:27

    Nou, nee, zo hoef ik de C8 niet voor mijn deur hebben staan hoor. Wat vind ik het toch een enorm lelijke auto. Vooral op de laatste foto van deze spot zie je het verschil tussen de strakke Italiaanse Lambo en dit hok. Voor mij was de C6 ZR1 de laatste mooie Corvette.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws