Zo kan je je arm voelen met een G-klasse

  • Brecht
  • 06-12-2023 11:35
  • 238
  • 0

Zo kan je je arm voelen met een G-klasse

Een Mercedes-AMG G 63 straalt over het algemeen uit dat je als eigenaar behoorlijk wat geld hebt. De eigenaar van deze G-klasse heeft echter een buurman die de waarde van zijn/haar auto verwaarloosbaar klein maakt.

We zien de G-klasse in kwestie in een parkeergarage in Tokyo staan naast een Ferrari LaFerrari Aperta, de duurste versie van de LaFerrari die op dit moment gemakkelijk meer dan 6 miljoen kan opleveren bij verkoop. Deze variant is makkelijk te herkennen aan de meer 'horizontale' achteruitkijkspiegels en het verwijderbare dak. Ondanks het feit dat de LaFerrari Aperta in 2016 uitkwam, zorgt de hybride V12 met 963 pk ervoor dat deze snelle modernere Mercedes met 585 pk geen schijn van kans maakt.

Deze auto's zitten natuurlijk ook in een volledig andere klasse, dus een vergelijking maken is niet helemaal eerlijk. Het zou zelfs goed kunnen dat beide auto's van dezelfde eigenaar zijn, want een G 63 AMG is voor dagelijks gebruik een stuk geschikter dan de extreme Ferrari. Spotter Jasper1 heeft de Aperta nog niet geplaatst, maar heeft met deze combo toch al een spot van de dag te pakken!

Zo kan je je arm voelen met een G-klasseKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel