Zijn jullie al Audi RS6 Avant C8 moe?

Zijn jullie al Audi RS6 Avant C8 moe?

Eigenlijk zou de auto deze maand pas bij de dealers staan. Dit werd al eind november, want toen stonden de eerste auto's al te schitteren in de showrooms. Audi liep dus iets voor op de planning en dat is ook te zien aan het aantal RS6'en dat wordt gespot.

We kunnen best begrijpen dat jullie een beetje moe worden van de RS6. We zullen het aantal artikelen over deze beul uit Ingolstadt dan ook langzaam gaan afbouwen. Langzaamaan zullen we alleen nog speciale kleuren gaan behandelen die we voorbij zien komen. Eén ding is wel zeker. Men is niet bang om met hun gloednieuwe Audi de bergen in te gaan en de sneeuw op te zoeken. Dat is natuurlijk vanzelfsprekend met het ingenieuze Quattro systeem dat ten alle tijde zorgt voor voldoende grip. Tot een maximum natuurlijk want ook Quattro is niet altijd heilig. Deze twee exemplaren werden in een sneeuwrijke omgeving gespot en toont wederom aan dat de Audi een alleskunner is.
Zijn jullie al Audi RS6 Avant C8 moe?

Zijn jullie al Audi RS6 Avant C8 moe?

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS LucasH  -  04-01-2020 om 13:38

  Zeker nog niet moe van deze RS6! Ben benieuwd wanneer de eerste op NL kenteken gespot gaat worden!

 2. Profile pic
  NETHERLANDS tb_carpictures  -  04-01-2020 om 19:45

  Nog lang niet moe van deze bak. Alleen jammer dat degene die al in nederland zijn bijna allemaal zwart zijn en ... de nardo grijze in NL is dan wel erg afwisselend en gaaf gespect!

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws