Zijn dit onderdelen van een BMW M5 F10 die we kennen?

Zijn dit onderdelen van een BMW M5 F10 die we kennen?

We hadden al bijna de deur achter ons dichtgetrokken toen we via Facebook een opmerkelijke link kregen naar marktplaats. Daar werd namelijk een complete voorkant van een BMW M5 F10 aangeboden in een kleur die je niet vaak ziet op een M5 F10. We doken in de archieven en kwamen toen bij deze M5 F10 terecht die vorig jaar compleet gestript in een weiland werd teruggevonden.

Op marktplaats vinden we hoogstwaarschijnlijk de voorbumper, zijschermen en de motorkap terug van deze auto. De verkoper beweert zich in Polen te bevinden en dat bevestigd meteen weer de voorgevoelens die men heeft als een auto op dergelijke wijze wordt teruggevonden. Voor 7.000 euro kan men de complete set aanschaffen. De eigenaar van de M5 F10 zal daar lak aan hebben en had liever gehad dat het nooit gebeurd was. Eén van onze schrijvers is in ieder geval op weg naar de politie om melding te maken van deze advertentie.


Zijn dit onderdelen van een BMW M5 F10 die we kennen?

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  grandmasterb  -  16-06-2017 om 22:14

  OMG, ik bang dat de politie hier geen tijd voor heeft, want het flitsen van automobilisten die op een kaarsrechte weg, zonder gevaar, wat sneller rijden heeft bij hen prioriteit. Deze heler of dief zou gemakkelijk op te pakken moeten zijn.

 2. Profile pic
  DannyXM  -  17-06-2017 om 17:06

  Gelukkig heb je er geen verstand van @grandmasterb

 3. Profile pic
  grandmasterb  -  19-06-2017 om 00:21

  @DannyXM; Nogal zinloze en domme reactie, zegt veel over jouw intelligentie.

 4. Dit is niet ok

Gerelateerde spots