Zeg maar hallo tegen de Ferrari F12 GTO!

  • Ruud
  • 28-06-2015 09:17
  • 8069
  • 7

Zeg maar hallo tegen de Ferrari F12 GTO!

Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Ferrari denkt dat het mogelijk moet zijn om een preview te houden waarbij klanten de auto te zien krijgen. Normaliter moet iedereen zijn telefoon inleveren maar soms krijgen mensen het toch voor elkaar stiekem een telefoon mee naar binnen te nemen. De gevolgen zien we hier want we kunnen de heerlijke Ferrari F12 GTO nu bekijken van de voor en achterkant.

Volgens onze bronnen gaat het hier daadwerkelijk om de F12 GTO. De onthulling stond gepland voor de IAA in Frankfurt maar of Ferrari dat nu naar voren zal halen is nog de grote vraag. Pebble Beach in Los Angeles zal ook tot de mogelijkheden behoren. We kunnen zien dat Ferrari zijn inspiratie heeft weggehaald van de GTO's uit de jaren 60 en dat zien we vooral terug aan de achterkant. Het uiterlijk is nog een stuk aggresiever geworden dan de F12 al was. De voorkant heeft ook een behoorlijk ingreep gekregen.

Motorisch zal de F12 GTO voorzien worden van 800 pk en hoogstwaarschijnlijk met hulp van elektromotoren zoals die bij de 599 HY-KERS werden getoond. Exacte details zijn nog niet bekend maar zullen snel genoeg volgen!

Zeg maar hallo tegen de Ferrari F12 GTO!Zeg maar hallo tegen de Ferrari F12 GTO!

Reacties op dit artikel