Wow! Eerste klantgeleverde Bugatti Divo gespot!

Wow! Eerste klantgeleverde Bugatti Divo gespot!

Bugatti ging beginnen met de leveringen van de Divo. Veertig stuks werden er gemaakt a 5 miljoen euro. Degene die deze auto bezit heeft er waarschijnlijk een kleine korting op gekregen. Wolfgang Porsche is namelijk de gelukkige eigenaar.

Dr Wolfgang Porsche zal jullie niet onbekend zijn. Echter een kleine introductie Hij is de voorzitter van de raad van commissarissen van Porsche Automobil Holding SE en Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG en de jongste zoon van Dorothea en Ferry Porsche. De inmiddels zevenzeventig jarige man heeft daar een hoop andere functies gehad binnen het concern. Een Bugatti Divo aanschaffen hoort dan ook tot de mogelijkheden. Het is een exemplaar dat we nog niet eerder zagen op persfoto's. Bugatti heeft de vaart er dus lekker inzitten. Een donkergroene carbon fiber body zorgt er met de gele accenten voor een fris exemplaar. Wat een bijzondere auto blijft de Divo, alsof hij zo van Mars is aan komen vliegen als een Transformer.

De Bugatti Divo is gebaseerd op de Chiron, maar is door aanpassingen aan het onderstel en de aerodynamica een stuk sportiever gemaakt. De W16 levert nog altijd 1.500 pk maar door meer downforce is een topsnelheid van slechts 380 km/u mogelijk.


Wow! Eerste klantgeleverde Bugatti Divo gespot!

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spots



Gerelateerd nieuws