Wordt de bestuurder van deze Mercedes-AMG GT Black Series dit jaar blij gemaakt?

  • Ruud
  • 31-01-2023 13:47
  • 145
  • 0

Wordt de bestuurder van deze Mercedes-AMG GT Black Series dit jaar blij gemaakt?

De grootste vleugel van het jaar 2022 award ging naar de Mercedes-AMG GT Black Series. Er was geen andere auto die de hoge vleugel kon evenaren. Dit jaar gaat daar natuurlijk verandering in komen met de Porsche 992 GT3 RS.

De Black Series had een gigantische vleugel en dat zorgde ervoor dat de bestuurder veilig de 730 pk op de achterwielen kon loslaten zonder zich zorgen te moeten maken over de grip. Dit exemplaar in Londen is zelfs een Project One Edition. Dat betekent niet meer dat de eigenaar van deze AMG ook een AMG Project One in ontvangst mag gaan nemen. We hopen natuurlijk dat alle 275 stuks dit jaar eens uitgeleverd gaan worden. Ruim vier jaar te laat maar het project was dan ook erg ambitieus. Een 1.6 liter grote V6 uit de Formule 1 auto van Lewis Hamilton en Nico Rosberg halen en die in een straatauto implementeren. Een hoop problemen later zou het dit jaar wel eens het jaar van de Project One kunnen worden!

Wordt de bestuurder van deze Mercedes-AMG GT Black Series dit jaar blij gemaakt?Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel