Witte Lamborghini Veneno Roadster arriveert in Hong Kong

  • Emil
  • 15-01-2015 20:28
  • 1158
  • 1

Witte Lamborghini Veneno Roadster arriveert in Hong Kong

Er worden twaalf Lamborghini Veneno's gebouwd. Hiervan zijn er drie gebouwd als Coupé. Resterend zijn negen exemplaren van de Roadster-uitvoering. Een aantal zijn er rood, in ieder geval één exemplaar zwart en inmiddels is ook wit gekozen als kleur. In Hong Kong trok een rijke Chinees de knip voor dit beest. Lamborghini Hong Kong was zo aardig enkele foto's van dit beest te delen.

Een auto zo extreem als de Veneno zul je niet gauw op de openbare weg tegenkomen. Alles is overrompelend aan de Veneno. De prijs om te beginnen van 3,3 miljoen euro. Dan is er het uiterlijk dat wordt gedomineerd door carbon fiber en een overdaad aan spoilers. De Veneno lijkt rechtstreeks van het circuit te komen. Er zijn andere auto's die zoveel impact hebben. De Veneno is dankzij het gebruik van het carbon fiber 125 kilo lichter. Tevens heeft de auto 50 pk meer dan een standaard Aventador LP700-4. Er zijn slechts 2,8 seconden nodig om de 100 km/u te bereiken en de topsnelheid ligt op 355 km/u.

In Hong Kong waar veel supercars rondrijden zal geen enkele auto extremer zijn dan deze witte Roadster. Het wachten is op de Veneno Roadster in de kleur Verde Singh, deze is bijna klaar. Die ziet er ook erg gelikt uit! Of zouden jullie liever kiezen voor een pikzwarte Veneno Roadster?

Witte Lamborghini Veneno Roadster arriveert in Hong KongWitte Lamborghini Veneno Roadster arriveert in Hong KongWitte Lamborghini Veneno Roadster arriveert in Hong KongWitte Lamborghini Veneno Roadster arriveert in Hong KongWitte Lamborghini Veneno Roadster arriveert in Hong KongWitte Lamborghini Veneno Roadster arriveert in Hong KongWitte Lamborghini Veneno Roadster arriveert in Hong KongWitte Lamborghini Veneno Roadster arriveert in Hong KongWitte Lamborghini Veneno Roadster arriveert in Hong KongWitte Lamborghini Veneno Roadster arriveert in Hong KongWitte Lamborghini Veneno Roadster arriveert in Hong Kong

Reacties op dit artikelGerelateerd nieuws