Winnen! Win een passagiersrit in een Aston Martin V8 Vantage Roadster

Winnen! Win een passagiersrit in een Aston Martin V8 Vantage Roadster

Spotters opgelet! Komende zaterdag 12 december kun jij plaats nemen op de passagiersstoel van een Aston Martin V8 Vantage Roadster! Autogespot zal dan naar Laren komen om deze door iedereen op de foto te laten zetten en er zullen drie gelukkigen zijn die een rondje in de auto mee mogen rijden. Maar er is meer, klik snel verder.


Laren staat de laatste tijd vol met spotters en om onze dank uit te spreken naar al deze fanatiekelingen zullen we dus op zaterdag 12 december naar Laren komen met de gloednieuwe Aston Martin V8 Vantage Roadster. Daar kan iedereen foto's van de auto's maken maar zullen we ook gratis Autogespot T-shirts uitdelen aan iedereen! Deze "kofferbakhandel" zal van 12 tot 14 uur plaats vinden in Laren. Precieze details zullen we natuurlijk nog bekend gaan maken.

Daarnaast zullen we dus drie mensen mee laten rijden in deze gloednieuwe en 510 pk sterke supercar. Wat je daarvoor moet doen? Zaterdag 12 december naar Laren komen natuurlijk maar ook je aanmelden via crew@autogespot.com met je naam en telefoonnummer. We zullen vervolgens drie gelukkigen via een loting bekend maken zodat we die het heerlijke gevoel van een Aston Martin kunnen laten ervaren! Ben jij geen fan van de Aston Martin maar eerder van de BMW M2 CS of Porsche 992 Targa 4S? Hou dan de site in de gaten want daarmee gaan we precies hetzelfde doen!Uiteraard zal alles binnen de richtlijnen van de overheid gedaan worden in verband met COVID-19.

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS KIP  -  24-11-2020 om 14:04

  Gave actie! Hopelijk is het wel goed geregeld ivm met covid want de politie daar vind niet alles goed

 2. Profile pic
  NETHERLANDS daciafanboy  -  25-11-2020 om 07:33

  Ik wil in de BMW!

 3. Profile pic
  NETHERLANDS JCS_carphotography  -  03-12-2020 om 14:14

  Ik vind het jammer dat ik niet naar Laren kan komen ivm de lange reistijd.

 4. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws