Winnaar Max Verstappen prijsvraag bekend

Winnaar Max Verstappen prijsvraag bekend

Sinds drie november stond er een prijsvraag online waarbij men unieke gesigneerde raceschoenen van Max Verstappen kon winnen. Codemasters had deze beschikbaar gesteld en vroeg jullie je mooiste foto door te sturen. We kregen gelukkig tientallen inzendingen binnen en daar zaten een aantal mooie platen tussen.

De foto's moesten in de game F1 2017 gemaakt zijn maar hoefde niet per se met Max Verstappen te maken hebben. Toch ging een groot deel van de inzendingen voor de bolide met nummer 33 op de neus. De auto van Red Bull Racing hebben we dus een aantal keer mogen bewonderen in onze mailbox. Er kan er maar één met de prijs vandoor gaan en dat is Charrel Jalving. Deze kwam met een briljante ingeving om op een nat Spa-Francorchamps te gaan rijden en daarin Max Verstappen en Lewis Hamilton te laten vechten. Het is te hopen dat we dit scenario volgend jaar echt terug gaan zien, dat zou voor zowel het kampioenschap als het thuispubliek natuurlijk geweldig zijn:

Winnaar Max Verstappen prijsvraag bekend
"Max Verstappen aan de leiding op een regenachtig Spa-Francorchamps, vechtend voor het kampioenschap met de huidig F1 wereldkampioen Lewis Hamilton"

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws