Weer een gave Porsche bij een Van der Valk

  • Thom
  • 01-10-2023 12:00
  • 228
  • 4

Weer een gave Porsche bij een Van der Valk

Het is voor spotter Fritsel behoorlijk raak bij verschillende Van der Valk vestigingen in de regio Utrecht. Eerder deze week had hij al de waanzinnige Techart 992 Turbo S cabrio te pakken; nu is het gelukt om een 911 GT3 te spotten!

Tijdens een rondje rijden ging Freek bij het Van der Valk hotel van Vianen langs. Tot zijn verbazing stond daar een track ready Porsche; een 991 GT3 Facelift! Een stukje minder heftig dan de Techart die hij eerder deze week vond, maar ook dit is een knaller van een spot. Dit zilvergrijze Nederlandse exemplaar werd al een paar jaar niet meer geüpload op Autogespot, dus deze spot is weer een leuke toevoeging. Als het op kleurencombinaties aankomt had ik liever een fel kleurtje willen zien, al staat dit ook wel erg fijn op de Porsche 911.

Weer een gave Porsche bij een Van der ValkKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Zoals mijn collega Ruud al had geschreven is de GT Street R van Techart niet zomaar een opplak bodykit. Nee; geen enkel paneel is origineel gebleven, op de deuren na. Motorisch is de Porsche ook behoorlijk onder handen genomen en kun je van bijna 800pk in je 911 genieten. Als dit op de snelweg rijdt of naast je bij een stoplicht staat kun je ervan uit gaan dat je deze dikke reet binnen een paar tellen buiten je gezichtsveld is. Gelukkig voor spotter Fritsel wist hij het beest geparkeerd bij Van der Valk Breukelen te vinden en kon hij een paar kiekjes schieten vanuit alle kanten!

Weer een gave Porsche bij een Van der ValkKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel