Wat willen we deze zomer zeker vaker op Autogespot zien?

  • Ruud
  • 17-03-2023 14:13
  • 326
  • 6

Wat willen we deze zomer zeker vaker op Autogespot zien?

Nog een paar dagen te gaan en de lente gaat officieel van start. In veel gevallen zullen de meeste auto's uit de stalling komen en hopelijk ook een hoop nieuwe auto's afgeleverd zijn. Wij hebben wel een paar auto's op onze wenslijst staan die we de komende maanden vaker willen terugzien.

Op die wenslijst staan natuurlijk twee Ferrari's. Het iconische merk uit Italië heeft de afgelopen jaren de nodige nieuwe auto's geïntroduceerd maar de Daytona SP3 en de 812 Competizione A lieten nog even op zich wachten. Als we alles mogen geloven gaan de eerste exemplaren binnenkort uitgeleverd worden en hopelijk gaan deze bolides met V12 tot in den treuren gespot worden zodat wij jullie weer kunnen overladen met artikelen over deze auto's.

Wat willen we deze zomer zeker vaker op Autogespot zien?Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Een andere auto die al jaren hoog op het lijstje staat is natuurlijk de Mercedes-AMG Project One. Vooralsnog hebben we alleen exemplaren gezien die nog getest werden door Mercedes-AMG maar de hypercar die lange tijd geleden geïntroduceerd werd zou dit jaar toch echt op straat te vinden moeten zijn!

Wat willen we deze zomer zeker vaker op Autogespot zien?Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Dan uiteraard ook nog de Aston Martin Valkyrie. Dit project van Red Bull Racing en Aston Martin is al een aantal keer gespot waaronder één klantenexemplaar in Nederland! Ook hier is de productie inmiddels op gang en zijn de eerste exemplaren afgeleverd. We hopen dat we deze bijzondere bolide toch ook nog wel een aantal keer op de site zien verschijnen deze zomer.

Wat willen we deze zomer zeker vaker op Autogespot zien?Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!Heb jij nog bepaalde wensen als het op auto's aankomt? Laat het dan vooral weten in de reacties!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag