Waan je de koning van Monaco in een Porsche 911?

  • Thom
  • 05-02-2023 08:30
  • 233
  • 0

Waan je de koning van Monaco in een Porsche 911?

Dat de inzittenden twee duimpjes omhoog geven laat zien dat de spotter de juiste auto heeft gekozen om vast te leggen!

Het blijft leuk om te zien dat eigenaren van spotwaardige auto's leuke reacties geven tijdens het spotten. Zowel als ze achter het stuur zitten, maar ook als eigenaren naar je toe komen als hun auto geparkeerd wordt gespot. Meestal krijg je ook nog de kans op een interieurfotootje of zelf een ritje als het meezit.

Spotter C.M. Supercars moest het helaas slechts doen met een duimpje van de bestuurder en bijrijdster, toen hij de opvallende blauwe Carrera S wist te spotten in Monaco. In Monaco kun je overigens wel wat meer bijzondere auto's vinden, maar dit is wel een erg gaaf exemplaar van de Porsche 992. De blauwe lak staat stevig in contrast met het rode leer in het interieur, wat goed zichtbaar is aangezien de softtop open is. Het is in Monaco ook vaak lekker weer dus ultiem genieten als je het zonnetje naar binnen kan laten schijnen!

Voor de kentekenfreaks onder ons is dit ook een leuke spot, want de Porsche heeft kentekenplaten van San Marino. Iets wat je weinig ziet in Europa zijn exotische auto's met kentekenplaten van dit kleine land. Het land is omringd door Italië en heeft net iets meer dan 30.000 inwoners. Het is een leuk ritje van zo'n 600 kilometer om naar Monaco te rijden, iets wat in een Porsche geen probleem moet zijn!

Waan je de koning van Monaco in een Porsche 911?Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag