Voor het eerst verschijnt er een Ferrari Cavalcade 10th Anniversary Edition buiten Europa

  • Ruud
  • 26-09-2023 14:11
  • 511
  • 2

Voor het eerst verschijnt er een Ferrari Cavalcade 10th Anniversary Edition buiten Europa

Voor het eerst zien we een Cavalcade 10th Anniversary Edition buiten Europa. Tot nu toe hebben we er nog niet veel van gezien; dit is pas het zesde exemplaar van de zes verschillende modellen die beschikbaar zijn in deze editie.

De Cavalcade 10th Anniversary Edition werd, zoals de naam al doet vermoeden, gelanceerd ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van Ferrari Cavalcade. De Ferrari Cavalcade is een uiterst exclusief evenement dat is voor Ferrari-klanten en hun genodigden. Het is een kans voor Ferrari-eigenaren om hun voertuigen in een luxueuze omgeving te presenteren en samen deel te nemen aan spannende rijervaringen.

De Ferrari Cavalcade vindt ieder jaar plaats en trekt Ferrari-liefhebbers van over de hele wereld. Er zijn ook verschillende Cavalcades, één exclusief voor vintage Ferrari’s, een andere waar alle Ferrari’s welkom zijn, en nog een andere waar alleen die uit de Icona-serie aan kunnen deelnemen. Vorig jaar was het de eerste keer dat er een evenement gewijd aan de Icona-serie plaatsvond, en er waren meer dan 70 Monza's aanwezig.

Omdat deze evenementen al 10 jaar plaatsvinden, besloten de mensen bij Ferrari een speciale editie te creëren. Dit jaar kun je de Cavalcade 10th Anniversary Edition bestellen met de open en gesloten versies van de SF90, de open en gesloten versies van de 296, en de open en gesloten versies van de 812 Competizione. Wat er bijzonder aan is, zijn de verkrijgbare kleuren. Ze zijn verkrijgbaar in zeer bijzondere tinten blauw, rood, wit en groen. De verf glinstert in een zeer ongebruikelijke kleur, afhankelijk van het licht en de kijkhoek.

Voor het eerst verschijnt er een Ferrari Cavalcade 10th Anniversary Edition buiten EuropaKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag