Voor deze Pagani C12 ga je naar Londen toe

Voor deze Pagani C12 ga je naar Londen toe

Als je echt autogek bent, dan moet je eens wat dagen in Londen doorbrengen. Wat je daar in een paar dagen ziet is ongekend en sommige spotters hebben echt veel geluk. Zij komen namelijk deze Pagani C12 tegen, werkelijk een droom op wielen.

De Pagani Zonda C12 was de eerste productieversie van de Zonda. Destijds was het geen angstaanjagende auto, want écht bloedstollend snel was hij niet. Daar kwam verandering in met de C12 S. 550 pk op zo'n 1300 kilogram is genoeg om deze auto in 3,7 seconden naar de honderd kilometer per uur te torpederen. Ook kwam er de kenmerkende dubbele spoiler achterop bij en is de neus iets langer dan van de originele C12. De kans dat je dat ooit in het echt gaat kunnen vergelijken is nihil, want van de C12 rijdt nog één exemplaar rond en die is niet eens in handen van Pagani zelf, al wil hij dit wel heel graag.

Zo op straat in Londen is de C12 S een bizarre wagen om te zien en waarschijnlijk nog extremer om te zien en horen rijden. Een spottersdroom voor velen en het moet een waanzinnig gevoel geven als dit plots voor je neus staat.

Voor deze Pagani C12 ga je naar Londen toe
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    grandmasterb  -  30-12-2018 om 13:22

    In Cannes zag ik er verschillende staan vorig jaar in de zomer toen ik daar was. Ik vind ze echter lelijk, voor veel minder dan de prijs ervan kun veel mooiere en minstens even snelle auto's kopen (b.v. een F12 of 812) die ook veel praktischer zijn en ook fraaier klinken.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws