Vandaag tien jaar geleden: sterke Mercedes combo

Vandaag tien jaar geleden: sterke Mercedes combo

30 april 2010, het is de dag dat koninginnedag nog gewoon gevierd wordt en papiertje besluit om te gaan spotten. Met succes, een dikke combo wordt gespot en op de site gezet.

We zien een Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster 722 S, SLS AMG en tweemaal een Ferrari 430 Scuderia. Deze plek was in het verleden een succesnummer als je ging spotten. Vaak waren er bijzondere bolides te aanschouwen en ditmaal viel papiertje met zijn neus in de boter. De SLR McLaren Roadster 722 S is een beest van een auto. Een nieuwprijs van 435.000 euro en als je er in Nederland voor koos om hem op kenteken te zetten was je meer dan 700.000 euro kwijt! De 5.5 liter AMG-V8 levert maar liefst 650 pk en een koppel van 820 Nm. Luister je mee naar het filmpje en die heerlijk zingende compressor?

Slechts 150 exemplaren werden er van de SLR McLaren Roadster 722 S gemaakt. De 722 S werd speciaal gemaakt door een overvloed aan carbon fiber en zelfs het cabriodak werd hiervan gemaakt. Op het moment dat Mercedes-Benz samen met McLaren met deze auto naar buiten kwam leek het erop dat het de laatste SLR zou zijn. De echte SLR Stirling Moss zou echter nog volgen.


Vandaag tien jaar geleden: sterke Mercedes combo

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws