Unplugged Performance slaat de hand aan Tesla Motors Model S

Unplugged Performance slaat de hand aan Tesla Motors Model S

Het bedrijf Unplugged Performance uit California heeft onlangs een bodykit geïntroduceerd voor een auto die het heel goed doet. Dan hebben we het hier natuurlijk over de zeer succesvolle Tesla Motors Model S. De elektrische auto die ruimte biedt aan vier personen en volledig elektrisch gemiddeld 350 kilometer kan rijden op één lading. Unplugged Performance hun doel was om de auto voornamelijk een sportievere look te geven.

De auto ziet er al redelijk imposant en groot uit van zichzelf. Unplugged Performance doet daar nog een schepje boven op met een lip voor op onder de voorbumper. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om de sideskirts en diffuser te vervangen. Voor nog meer show is het ook mogelijk om een spoilertje op de kofferbak te monteren. Als men wil kan het aangezicht van de Tesla volledig veranderd worden door een compleet andere voorbumper die ze aanbieden.

Unplugged Performance slaat de hand aan Tesla Motors Model S
Unplugged Performance slaat de hand aan Tesla Motors Model SUnplugged Performance slaat de hand aan Tesla Motors Model SUnplugged Performance slaat de hand aan Tesla Motors Model SUnplugged Performance slaat de hand aan Tesla Motors Model S

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  Micha & Joël D.  -  26-03-2014 om 09:58

  Wow, dat ziet er best goed uit, lekker clean en stoer.

 2. Profile pic
  Shadowphotography  -  26-03-2014 om 10:26

  like Bart Simpson sayed: Ay caramba
  It makes more and more want a Model S

 3. Profile pic
  Jurick  -  26-03-2014 om 10:43

  Mooi model om lichtjes aan te pakken!

 4. Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws