Uitermate luxe met de Rolls-Royce Cullinan Black Badge

Uitermate luxe met de Rolls-Royce Cullinan Black Badge

Je hebt luxe, je hebt iets meer luxe, dan heb je de luxe die Rolls-Royce aanbiedt, en vervolgens helemaal aan het eind van het rijtje is de luxe die de black badge modellen van Rolls Royce bieden.

Heb je geld en zijn je verwachtingen van je SUV hoog, dan hoef je niet meer verder te zoeken en mag je mijn naam opgeven als referentie bij je lokale Rolls-Royce dealer.

Ik heb even gespeeld met de configurator en ik heb voor jullie gemak de kleuren die je vanaf de site kan kiezen maar even geteld, 73 (!) verschillende kleuren kunnen er aangevinkt worden. En ik weet 100% zeker dat als je een met een zak geld de dealer binnenwandelt dat je mag doen wat je wil! Het zijn er zoveel dat ik zo vanaf de foto’s niet eens kan besluiten met welke kleur we nu eigenlijk te maken hebben.

Veel mensen zullen weten dat Rolls-Royces een optie hebben genaamd de starlight headliner. 1344 individuele glasvezelkabels die de een heldere sterrennacht simuleren, wat minder mensen weten dat er nu ook een nieuwe optie is, de shooting star headliner. Wat dit doet is dat er in het dak van je rolls royce af en toe een vallende ster te zien is ipv alleen een statisch beeld. Deze optie kost je in Amerika zo’n 7500 dollar. Maar gaaf is het wel!

Gefelicteerd Mercedesfreak met je ontzettend gave spot en het is pas de 4de op die site. Ongetwijfeld zullen we meer volgen.


Uitermate luxe met de Rolls-Royce Cullinan Black Badge

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS jasper1  -  22-02-2020 om 16:02

  @MercedesFreak

 2. Profile pic
  NETHERLANDS thomcarspotter  -  22-02-2020 om 16:57

  Leuk geschreven artikeltje weer! @jasper1 Goed bezig, een frisse wind op de site! Dikke spot @MercedesFreak

 3. Profile pic
  NETHERLANDS MercedesFreak  -  23-02-2020 om 08:38

  Leuk artikeltje erbij op de site! Keep up the good work! @Jasper1

 4. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws