Tweemaal opvallende F12berlinetta

  • Thom
  • 30-09-2022 15:56
  • 260
  • 0

Tweemaal opvallende F12berlinetta

Sinds de komst van de Ferrari 812 Superfast is zijn voorganger, de F12, al iets minder vaak zichtbaar in het straatbeeld. Ferrari eigenaren kiezen meestal het nieuwste van het nieuwste. Er werden 2 opmerkelijke spots geüpload van het paardje uit Maranello.

Te beginnen in Polen, waar spotter PrzemekŚwirski bij een bruiloft aanwezig was. Tijdens een bruiloft hoort er eigenlijk altijd wel een mooie trouwauto bij, en zo was het gelukkig ook in dit geval. Een felgroene Ferrari F12berlinetta met zwarte details stond voor de trouwlocatie geparkeerd. Dat moet vooral voor de bruidegom een extra lekkere dag geweest zijn, zo'n auto huur je meestal voor een dagje en dan wil je er uiteraard goed gebruik van maken!

Tweemaal opvallende F12berlinettaKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Het tweede exemplaar die ik tegenkwam op de website was een geel exemplaar met rode striping. Eerlijk gezegd dacht ik even dat het een reclamestunt was van berzorgdienst DHL. Het bleek bij nader inzien te gaan om een livery van Turkse voetbalclub Galatasaray. Voorheen was de uit München afkomstige F12 voorzien van een mat zwarte wrap (2015), maar tegenwoordig is het dus een iets opvallender exemplaar geworden. De auto werd in korte tijd al drie keer in Servië langs de snelweg gespot. Hebben we hier te maken met een voetballer die zijn club promoot of een behoorlijk fanatieke fan?

Tweemaal opvallende F12berlinettaKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel