Tweede Rolls-Royce Cullinan Spofec Overdose laat zich zien

  • Ruud
  • 08-12-2020 08:38
  • 266
  • 0

Tweede Rolls-Royce Cullinan Spofec Overdose laat zich zien

Bal Harbour in Florida is een heerlijke plek om te spotten. Voornamelijk de Bal Harbour Shops is een plek waar je je camera behoorlijk kan laten klikken. Keer op keer zien we hier bijzondere combo's. Vandaag is het de Rolls-Royce Cullinan Spofec Overdose die de hoofdrol heeft.

Het is de tweede Rolls-Royce Cullinan Spofec Overdose die op de site staat. Het eerste exemplaar werd in Nederland gespot en is in handen van Mobicep. Inmiddels weten we ook dat er al meer bodykits geleverd zijn door Spofec en we dus gegarandeerd meer exemplaren van deze widebody Cullinan gaan zien.

De bodykit heeft de naam Spofec Overdose en is een widebodykit die de vijfdeurs SUV een nog indrukwekkender voorkomen geeft. De wielen die de wielkasten vullen zijn liefst 24" inch en samen met Vossen ontwikkeld. Niet alleen de velgen zorgen voor deze opvulling. Ook de verlaging van 40 millimeter draagt daar aan bij. Tel daarbij de verbreding van de bodykit bij op en je hebt een zeer indrukwekkende Rolls-Royce die een tiental centimeters breder is geworden! Overigens zorgt Spofec ook voor meer vermogen. Standaard zijn de twaalf cilinders goed voor 571 pk. In het geval van de Spofec Overdose zorgen ze voor liefs 685 pk!

Tweede Rolls-Royce Cullinan Spofec Overdose laat zich zienKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel