Tweede Mansory Vivere van twee in Barcelona

  • Joep
  • 01-06-2023 13:00
  • 460
  • 2

Tweede Mansory Vivere van twee in Barcelona

Na bijna negen jaar wordt er weer een Bugatti Veyron Mansory Vivere geüpload en wat voor één!

Mansory is de enige tuner die het aandurfde om de Bugatti Veyron aan te pakken. Dat hebben ze meerdere malen gedaan en er zijn ook een aantal one-offs. Ook van de Chiron kwamen Mansory-pakketten. Motorisch heeft Mansory niks aangepast, maar dat was ook helemaal niet nodig, want de Veyron was bij zijn lancering in 2005 de snelste productie-auto ter wereld.

De aanpassingen van Mansory zijn vooral uiterlijk vertoon. Het pakket is samengesteld voor de expressieve klant die een unieke Veyron wil met een haast bizarre uitstraling. In de grille zien we de V terugkomen als verwijzing naar de naam van het pakket. Verder zien we op dit Britse exemplaar naakt carbon overal waar je kijkt. Typisch Mansory. Aan de achterkant zien we vier gaten onder de achterlichten.

De Duitse tuner introduceerde het Vivere-pakket tijdens de autosalon van Genève in 2014. De oplage was beperkt tot slechts twee stuks. De eerste is vaak genoeg gespot in de Franse rivièra, voor het laatst in 2014. Bijna negen jaar later zien we het tweede exemplaar verschijnen, in dit geval een Brits exemplaar gespot in Barcelona. Dat betekent dus dat de officiële oplage van de Mansory Vivere op de site te vinden is! Let wel, we hebben het hier over de ‘gewone’ Vivere en we tellen andere versies zoals de Diamond Edition niet mee. Al met al een bizarre spot en een mooie toevoeging aan de site, ook omdat deze garage vol staat met mooie combo’s!

Klik op de foto voor meer foto’s van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag