Tweede Aventador LP900-4 SV Limited Edition gespot!

  • Emil
  • 30-10-2013 13:35
  • 1518
  • 0

Tweede Aventador LP900-4 SV Limited Edition gespot!

Tien stuks, meer bouwt de Duitse tuner DMC Luxury er niet. We hebben het dan over de Spezial Version bodykit die ontworpen is voor de Lamborghini Aventador LP700-4. Waar de Molto Veloce kit al meer dan vijftig keer verkocht werd blijft deze kit echt speciaal. Het duurde dan ook even voordat het tweede unieke exemplaar eindelijk werd gespot .

DMC Luxury streeft naar exclusiviteit voor de klant en zorgt er voor dat in de stad waar de desbetreffende Aventador LP700-4 geregistreerd staat geen tweede exemplaar te vinden is met een Spezial Version. Daarnaast dien je als klant al de Molto Veloce kit gekocht te hebben, ook wel marketing genoemd. Verder ziet iedere SV Aventador er anders uit, geen enkel exemplaar mag hetzelfde zijn qua samenstelling. De bodykit is geïnspireerd op de Aventador J, de meest extreme Aventador tot nu toe, die soortgelijke carbon fiber vinnen aan de voorzijde heeft. DMC heeft het achterwerk minstens zo extreem gemaakt met veel carbon fiber, een dikke achterspoiler en een flinke diffuser. Om alles compleet te maken schuilen onder de motorkap nog tweehonderd extra paarden.

De eerste Spezial Version werd de afgelopen zomer meerdere malen in het zuiden van Frankrijk gespot. In Singapore schijnt ook een Spezial Version rond te rijden en waar de rest te spotten is blijft nog een raadsel. De eerste twee staan op Autogespot, nog acht te gaan! Helpen jullie mee?

Tweede Aventador LP900-4 SV Limited Edition gespot!

Reacties op dit artikel


Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws