Twee zwart blauwe getunede Rolls-Royces!

  • Thom
  • 24-05-2023 12:00
  • 233
  • 0

Twee zwart blauwe getunede Rolls-Royces!

Zeg je nee tegen een zwart blauwe two-tone getunede Rolls? Dan krijg je er twee! Zowel een Dawn met Spofec Widebody als een Wraith met Prior Design bodykit werden in Duitsland gespot.

We trappen af met een cabrio met een ontzettend dikke kont. De Rolls-Royce Dawn met Spofec Overdose behandeling werd in München gespot door Marcin.no. Na het aanmeten van de widebody kreeg de auto een hele bijzondere two-tone die van blauw naar zwart overloopt. Via het stickertje op de zijkant van de auto kwam ik uit bij de verkoper van de Rolls; Auto Salon Kitz. Deze verkoper adverteert de auto met de omschrijving 'The Last Overdose'. Naast de prijs van €800.000,- die deze Dawn moet opleveren noemen ze ook nog dat er slechts 8 exemplaren van de Dawn Spofec Overdose gemaakt zijn waarvan dit dus de laatste is. Dankzij het feit dat de auto te koop staat zien we ook nog wat verdere info. De 6,5 liter V12 motor is stock gebleven en levert 570pk. De auto komt uit 2018 en heeft slechts 8400km gelopen. Koop dan?

Twee zwart blauwe getunede Rolls-Royces!Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Door naar de tweede Rolls, in een soortgelijke vorm. De Coupé versie van de auto hierboven is natuurlijk de Wraith. Deze Wraith is door Prior Design aangepakt met de Blackshot behandeling. Hier zien wij een aangepaste voor- en achterbumper. Een luchtinlaat en side skirts aan de zijkant van de auto en een flinke set chromen velgen. Verder is er een achterspoiler te zien die in mijn ogen niet helemaal op een Rolls-Royce hoort. Prior Design denkt daar anders over de eigenaar van deze blauw/zwarte Rolls ook. Op de website van de Duitse tuner zie ik een prijskaartje van net geen €20.000,- voor de volledige bodykit. Het is dus wel een prijzige aankoop voor je Wraith! NPCarphotography168 kwam de aangepaste Rolls tegen in Leipzig, zijn foto's vind je hieronder!

Twee zwart blauwe getunede Rolls-Royces!Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel