Twee vijftien jaar oude luxe sedans nieuw in Nederland

  • Thom
  • 16-06-2024 11:55
  • 6389
  • 0

Twee vijftien jaar oude luxe sedans nieuw in Nederland

Zowel de eerste generatie Porsche Panamera als de vijfde generatie van de Maserati Quattroporte hebben inmiddels al een behoorlijke leeftijd bereikt. Deze twee fraaie gespotte wagens hebben een vers Nederlands kenteken toegewezen gekregen.

De eerste Panamera viel bij veel mensen in het verkeerde keelgat als het op de looks aankwam. Het was echt een volledig nieuwe designrichting waarmee Porsche aan de haal ging. Na het succes van de Cayenne wisten ze de Panamera toch behoorlijk aan de man te verkopen, mede door de verschillende motorvarianten inclusief zelfs diesel motoren. Het gespotte exemplaar heeft een heerlijke V8 in het vooronder liggen, ook dat is iets wat bij Porsche nog niet heel standaard was. Denk aan de Cayman, Boxster en 911 waar de motor nooit voorin ligt. Het brute motorblok is in deze configuratie van deze Panamera Turbo 500 pk sterk. Een donkerblauwe kleur met matzwarte velgen en rode remklauwen is een geweldig opvallende combinatie voor deze 'vers op kenteken' Panamera! Jfvspots wist deze Porsche in Rotterdam te vinden.

Twee vijftien jaar oude luxe sedans nieuw in NederlandKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Misschien wel één van de mooiste designs van dit decennia, de vijfde generatie Quattroporte. Maserati heeft echt zijn best gedaan op deze luxe sedan en daarom is dit model ook zo geliefd. Hetzelfde recept als de Porsche Panamera hierboven; een dik V8 motorblok in het vooronder maar dan afkomstig van Ferrari. Dat is iets wat natuurlijk ook aan het uitlaatgeluid te horen is. De Maserati is iets meer chique uitgevoerd dan de Porsche, met een soort champagne/grijs-achtige kleur met zilveren velgen. Een geweldige kleurencombinatie voor deze statige sedan die ook vers op geel kenteken staat. Michael. vond deze schitterende sedan in Vianen.

Twee vijftien jaar oude luxe sedans nieuw in NederlandKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel