Twee stuks lekker gekleurde Audi S8 Plus

  • Thom
  • 19-05-2023 08:00
  • 167
  • 1

Twee stuks lekker gekleurde Audi S8 Plus

De Duitse powerlimo blijft een heerlijke concurrent van de Mercedes-AMG S63. Een gigantische sedan met véél luxe aan boord en waarmee je ook nog enigszins anoniem bij een zakenrelatie voor de deur kunt parkeren. Met de twee gespotte exemplaren die ik hieronder beschrijf zal dat toch ietsje lastiger worden.

De Plus uitvoering was het huzarenstukje op basis van de gefacelifte D4 generatie S8. Net even ietsje meer performance in de zakenslee. Daarnaast werd het model herkenbaar gemaakt door veel zwarte en carbon details. In Nederland rijden er vooral zwarte en grijze exemplaren rond, maar er werden laatst twee heerlijk gekleurde S8'en geüpload op Autogespot. Een fantastisch recentelijk geïmporteerd exemplaar in het donkerblauw. Een flinke knal kleur die waanzinnig goed staat op de limo. Spotter Brix zag de S8 in Roermond en schoot een paar plaatjes met zijn iPhone 11.

Twee stuks lekker gekleurde Audi S8 PlusKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Door naar de volgende dikke Audi S8; gespot in Hoornaar. In dit dorpje tussen Rotterdam en Utrecht wist DannyD deze Plus te vinden bij een voetbalvereniging. De gewrapte kleur lijkt een beetje op de heerlijke bruine tint die voorheen op Audi's als de Q7 V12 TDi en RS6 C6 werd geleverd. Natuurlijk niet in het standaard kleuren palet, nee; je moest wel uitwijken naar Audi Exclusive voor de Ipanema Brown lak kleur. Met een wrap kom je ook natuurlijk bij de mogelijkheid om deze kleur op je auto te hebben!

Twee stuks lekker gekleurde Audi S8 PlusKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel