Tuner gespot: Maserati GranTurismo Sport DMC Sovrano

Tuner gespot: Maserati GranTurismo Sport DMC Sovrano

Of zullen we maar GranTurismo MC Stradale look-a-like zeggen? Goed voor we gaan oordelen zullen we maar eens uitpluizen wat DMC hier op de markt gezet heeft.

DMC is een van die tuners die soms hele brute, maar soms ook hele tegenvallende pakketten op de markt zet. Neem nu deze aangepakte GranTurismo Sport. Een geniale tekenaar bij DMC moet de geweldige gedachte hebben gehad om het front aan te pakken met een agressievere voorbumper en een luchtinlaat in de motorkap. MC Stradale? Nooit van gehoor. Goed, laten nog wat extra sleuven in de motorkap maken, dan lijkt het toch wat anders. Aan de zijkant worden side-skirts gemonteerd en aan de achterkant wordt er een leuke diffusor onder geplakt. Kan mooi zijn, maar het carbon-achtige kleurtje contrasteert compleet met de rest van de auto. Dat er dan standaard, vrij saaie velgen onder zitten maakt het niet veel beter. Of er een motorische ingreep plaatsgevonden heeft is niet duidelijk. Standaard klinkt de GranTurismo Sport in ieder geval al heel erg lekker.

Nee, ik vind dat DMC best wat beter zijn best had mogen doen met deze GranTurismo. Maar het is niet mijn auto, dus ik verwacht dat de eigenaar er vrolijk in rondrijdt. En dat is waar het om gaat!

Tuner gespot: Maserati GranTurismo Sport DMC Sovrano

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spots