Trekt Mercedes-AMG stekker uit Project One?

Trekt Mercedes-AMG stekker uit Project One?

Er bereiken ons geruchten waarvan we hopen dat het niet waar is maar we een donkerbruin vermoeden van hebben dat het wel eens zo kan zijn. Deze geruchten laten ons namelijk geloven dat de langverwachte Mercedes-AMG Project One niet meer gaat komen.

De Mercedes-AMG Project One is een prestige project van Mercedes-AMG. Lepel een Formule 1 motor in een straatauto en zorgt dat deze goedgekeurd wordt. Er gingen al eerder geruchten dat men al moeite had om de temperaturen van de motor onder controle te krijgen in de body waardoor hij al enige vertraging op had gelopen. Nu gaan er echter de geruchten dat men de stekker uit het project heeft getrokken en dat mensen die een aanbetaling voor de auto hebben gedaan deze in de komende weken terug gaan krijgen. Daarmee zou een bijzonder project ten einde komen dat al een aardige duit aan ontwikkelingskosten heeft gekost voor Mercedes-AMG. Aan de grondslag zullen waarschijnlijk de problemen met de temperaturen hebben gelegen en daarboven op de welbekende Corona crisis. We hopen natuurlijk dat het niet zo is maar waar rook is is vuur.. We houden jullie op de hoogte!

Trekt Mercedes-AMG stekker uit Project One?

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS joos straetmans  -  05-06-2020 om 10:31

  Zou me niet verbazen. Heeft waarschijnlijk te maken met de overname van Aston Martin. Ergens moet het geld vandaan komen. De Valhalla zal ook wel sneuvelen, en misschien ook nog wel de Valkyrie. Allemaal auto's die eigenlijk geen bestaansrecht hebben, te extreem, te gecompliceerd, veel te duur, onbruikbaar en nutteloos (maar wel leuk, als het kan).

 2. Profile pic
  NETHERLANDS Dustie  -  05-06-2020 om 12:50

  @joos straetmans: Waarom zou de overname van Aston Martin door Lawrence Stroll betrekking hebben op Mercedes en de Project One? Daar heeft Mercedes toch helemaal niets mee te maken?

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws