Toch nog iemand die de Maserati GranTurismo koopt

Toch nog iemand die de Maserati GranTurismo koopt

Vorig jaar kreeg de Maserati GranTurismo nog een opfrisbeurt. Met een herziene neus en andere kleine details kan hij weer eventjes mee. Maar wie koopt er nou een auto die technisch al tien jaar oud is?

We zien ze dus ook maar mondjesmaat verschijnen en dat is logisch. Voor dit geld koop je ook serieus leuk spul dat wél helemaal nieuw is en niet op oude techniek teert. De V8 en het geluid is wel waanzinnig goed en het uiterlijk verveelt nooit, maar het blijft een bijzondere keus om dit nu nog te kopen.

Toch nog iemand die de Maserati GranTurismo koopt
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  Dustie  -  22-07-2019 om 15:30

  Ik begrijp het wel. Het design en geluid is tijdloos. Leuk en aardig dat je voor het zelfde geld iets moderns koopt maar dat is enkel interessant al je iets geeft om prestaties of als je het ziet als penisverlenging/statussymbool. Als je gewoon een bloedmooie en stijlvolle auto wil met een klank waar vrijwel geen enkele moderne auto tegenop kan is er weinig keuze. En met alle elektrificering en geluid verpestende turbo's gaat er ook niet snel meer een nieuwe auto komen, zeker niet in deze prijsklasse, die zo goed klinkt.

 2. Profile pic
  NETHERLANDS Carspots_official  -  22-07-2019 om 17:09

  Eens @dustie

 3. Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws