Te koop: McLaren 540C ‘GT4 Clubsport’ van DJ La Fuente

Te koop: McLaren 540C ‘GT4 Clubsport’ van DJ La Fuente

Een aantal van jullie kent hem misschien wel van zijn muziek en vette feesten, maar ik gok dat de meesten van onze community de goedlachse en autogekke DJ kennen via zijn Instagram, waar hij vaak foto’s plaatst van zijn gave wagenpark. Eén van zijn auto’s heeft hij nu in de verkoop gezet: deze McLaren 540C ‘GT4 Clubsport’.


Wij van Autogespot zijn groot fan van Job (zijn echte naam). Niet noodzakelijk om de auto’s die hij bezit, maar voornamelijk vanwege de wijze waarop hij deze deelt met zijn fans. Het oprechte enthousiasme spat ervan af en, het moet gezegd worden, dat zie je lang niet altijd bij eigenaren van duur en exclusief spul. Zijn wagenpark telt drie auto’s: een BMW 650Xi Coupé (die dusdanig is aangepakt dat hij een M6 zoek rijdt), een Ferrari 458 Spider (zijn persoonlijke favoriet) en dus deze McLaren 540C, die nu in de etalage is gezet.

Het betreft echter niet zomaar een McLaren 540C. Nee, dit exemplaar is intensief aangepakt door GMTEC. Het vermogen is opgekrikt naar 707 pk en er zit een uitlaatsysteem van Dörr Motorsport onder. Af-fabriek is er bij McLaren niet zoiets verkrijgbaar als een ‘GT4 Clubsport’ (afgezien van de raceversie), dus wij vermoeden dat dit een bijnaam is die zelf aan de auto is gegeven. Hoe dan ook, met deze ‘instapper’ van McLaren rij je alles en iedereen het snot voor de ogen. Zelfs een 720S-bestuurder gaat het nog lastig krijgen met dit exemplaar. Job gebruikte deze auto naar eigen zeggen voornamelijk voor rally’s en evenementen. Zo heeft hij ermee deelgenomen aan de Streetgasm 2000 van afgelopen jaar. Er zullen weinig auto’s sneller zijn geweest dan deze bom op wielen!

Waarom Job hem in de etalage heeft gezet? Dat vertelt het verhaal (nog) niet. In de comments onder deze post van autobedrijf VD Akker, waar de 540C te koop staat, zegt hij zelf dat hij twijfels heeft en hij nog niet zeker weet of hij de auto definitief weg doet. De vraagprijs is €224.800,- en gezien de ogenschijnlijke onzekerheid over het wegdoen van de auto zal een eventueel bod dat bedrag dicht moeten naderen!

De advertentie zien? Klik HIER!Te koop: McLaren 540C ‘GT4 Clubsport’ van DJ La FuenteTe koop: McLaren 540C ‘GT4 Clubsport’ van DJ La FuenteTe koop: McLaren 540C ‘GT4 Clubsport’ van DJ La FuenteTe koop: McLaren 540C ‘GT4 Clubsport’ van DJ La FuenteTe koop: McLaren 540C ‘GT4 Clubsport’ van DJ La FuenteTe koop: McLaren 540C ‘GT4 Clubsport’ van DJ La FuenteTe koop: McLaren 540C ‘GT4 Clubsport’ van DJ La FuenteTe koop: McLaren 540C ‘GT4 Clubsport’ van DJ La Fuente

Te koop: McLaren 540C ‘GT4 Clubsport’ van DJ La Fuente
Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws