Supercarblondie stuurt Concept car van DS Automobiles door Londen

Supercarblondie stuurt Concept car van DS Automobiles door Londen

Als je supercarblondie nog niet kent dan is dat nu het moment om haar te gaan volgen. Deze dame die in Dubai woont heeft de afgelopen jaren hard aan haar YouTube kanaal gewerkt en is inmiddels één van de grootste op autogebied.

Dat is dan ook de reden dat ze in de meest bijzondere auto's mag rijden. Een vrouw in de autowereld is namelijk redelijk uniek te noemen en dat vinden wij jammer. We zouden graag meer leuke vrouwen achter het stuur zien kruipen van dit soort auto's. Deze DS Automobiles X E-Tense Concept werd door DS Automobiles uit de schuur getrokken en overhandigd aan supercarblondie. De plek om ermee te rijden was met het oog op het Engelse weer niet het meest handige maar de video staat inmiddels ook online!

Supercarblondie stuurt Concept car van DS Automobiles door Londen
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    Morgan J. Jablonski  -  20-02-2020 om 09:23

    Future ahead, it’s providing a sneak peak to the new innovations and technologies of latest forthcoming epoch which would be full of new gadgets which I check more at http://awriter.org/paperslead-com-review/ and new entries in the field of cars renovation and manufacturing.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spots