Supercar Sunday!

Supercar Sunday!

In het zonnige Californië zie je overal wel een snelle wagen voorbij schieten. Vooral in Malibu, Santa Monica, Hollywood en Beverly Hills. Ook worden er veel meetings georganiseerd. Zo heb je, iedere zaterdagochtend, Cars & Coffee op het bedrijfsterrein van Ford. Maar op zondag kun je je ook niet vervelen. Iedere zondag is het namelijk Supercar Sunday! De Autogespot-crew was een aantal keer aanwezig bij deze meeting.
Supercar Sunday wordt gehouden op een grote parkeerplaats voor de Village Coffee Roaster in Woodland Hills. Door de grote opmars van Starbucks Coffee leek de VCR failliet te gaan. Daarom zochten ze iets om veel bekendheid mee te scoren. Ze besloten om iedere laatste zondag van de maand een Exotics-show te organiseren. En dat is ze goed gelukt. Het is nu standaard iedere zondag redelijk druk op de parkeerplaats. En iedere laatste zondag van de maand is de reden waarom het Supercar Sunday heet, er komen namelijk 500+ exotische bolides ten tonele!De meeting begint altijd redelijk vroeg voor de zondagochtend, rond zeven uur. En het bereikt zijn top rond een uurtje of tien. Het is altijd een leuke line-up van supercars. Ferrari's, Lamborghini's, Porsches, Muscle-cars en andere opvallende auto's. Jay Leno laat ook af en toe zijn gezicht zien. Iedere keer komt hij met een andere auto of motor uit zijn fantastische collectie en maakt een praatje met de mensen, tevens is hij ook één van de grootste publiekstrekkers.


Het gaat er allemaal heel gemoedelijk aan toe, de eigenaren zijn heel open en vertellen enthousiast over hun bolides. Je doet een babbeltje over koetjes, kalfjes, molens en wiet. Daarna is het ijs gebroken en de eigenaren beginnen enthousiast over hun bolides.Hierbij ook nog twee filmpjes die we geschoten hebben.

VCR Carrera GT Leaves Loud! - The most amazing videos are a click away


Supercar Sunday 2x Ferrari Enzo - Funny video clips are a click away

Ik vraag me af of dit in Nederland ook te realiseren is. In de Verenigde Staten rijdt men iedere zondag een uur of meer om op de meeting te komen. Hier zal dat denk ik niet zo snel gebeuren, omdat men hier een uur rijden al veel vind. Dus mocht je eens in de buurt van Los Angeles zijn, dan is Woodland Hills op een zondag ochtend echt het bezoeken waard!

Reageer!

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    cholo  -  20-02-2010 om 00:19

    THIS SHOW IS COOL ^O^^O^

  2. Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws