Stier met paardenkrachten trekt paardentrailer

  • Peter
  • 30-08-2023 09:00
  • 206
  • 1

Stier met paardenkrachten trekt paardentrailer

Dat het Italiaanse merk trekkers verkoopt weten we allemaal, maar de Lamborghini Urus dient normaliter toch een ander doel.

Tsja, wat doe je als je een beresterke SUV hebt die drieëneenhalve ton mag trekken en je een paardenkar hebt die verplaatst moet worden? Dan is het toch een kwestie van aankoppelen en rijden maar. Zo dacht ook de eigenaar van deze diepblauwe Lamborghini Urus S die maandagochtend gespot werd op de A28 bij de Bilt. Een zeldzaam moment van iemand die zijn Urus gebruikt waar een Sport Utility Vehicle voor bedoeld is en dat kunnen we waarderen.

De vernieuwde Urus staat sinds april op kenteken en kostte toen ver in de richting van de vier ton. Een flink bedrag, maar dan heb je wel een van de meest potente SUV's van het moment. De Urus S heeft, overigens net als de Performante, een vermogensupgrade gekregen van 16 pk, waardoor de twin-turbo 4.0L V8 nu 666 pk en 850 Nm koppel levert. Met een topsnelheid van 305 km/h behoort de Italiaan overigens tot de snelste auto's die hoog op de poten staan. Gelukkig voor de eigenaar maakt het Lamborghini niet uit wat klanten met hun auto uitvoeren, wat bij het steigerende paard uit Maranello wel anders is. Het is waarschijnlijk een kwestie van tijd voordat iemand een dergelijk geintje uithaalt met een Ferrari Purosangue...
Stier met paardenkrachten trekt paardentrailerKlik op de foto om meer foto’s van deze spot te zien!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag