Sterft de Acura NSX een langzame dood?

Sterft de Acura NSX een langzame dood?

Langzaam maar zeker heb ik weinig vertrouwen meer in de Acura/Honda NSX. De auto die voor Honda en Acura weer dat gevoel naar boven moest brengen van de vorige generatie krijgt het niet voor elkaar.

In Europa is de NSX al helemaal op één hand te tellen. In de Verenigde Staten schijnen er nog wel wat meer exemplaren rond te rijden. Hoe kan dat toch? Wil men niet met een Honda geassocieerd worden? De techniek van de NSX is namelijk best hoopgevend! De auto beschikt namelijk over een V6 en drie elektrische motoren die de rijbeleving moeten stimuleren. Door deze motoren te combineren komt het totaal vermogen op 581 pk en 664 Nm aan koppel. Daar kan het dus niet aan liggen.

Reclame wordt er overigens ook niet meer gemaakt voor de NSX, en dat is zonde. Waarschijnlijk sterft de NSX dan ook een langzame dood.

Sterft de Acura NSX een langzame dood?

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS HugoE  -  12-06-2018 om 14:48

  De concurrentie is gewoon moordend. Zeg nou zelf; wie van ons zou zonder meer voor een NSX gaan als we in de markt zouden zijn? Ik denk dat men o.a. qua styling te ver is afgeweken van de vorige generatie NSX om kopers te trekken.

 2. Profile pic
  NETHERLANDS Jochen  -  13-06-2018 om 09:11

  Veel te hoog geprijsd zeggen velen.

 3. Profile pic
  SWITZERLAND Nico K. Photography  -  13-06-2018 om 11:37

  The Honda NSX is one of the best Cars that I ever driven. Sadly it's overpriced and the most people buy instead of the NSX a 458 or a R8, because it's only a Honda and not a prestige Supercar.

 4. Profile pic
  NETHERLANDS aad  -  13-06-2018 om 15:35

  Begin hem steeds mooier te vinden en als ik het geld had zou ik hem best overwegen. In die prijsklasse is een paar duizend euro verschil met de concurrentie ook geen probleem lijkt mij.

 5. Profile pic
  NETHERLANDS grandmasterb  -  15-06-2018 om 00:52

  De vorige NSX was eveneens ronduit lelijk, dus dat maakt het wel moeilijk.

 6. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws