Spot van de dag: Rolls-Royce Cullinan

Spot van de dag: Rolls-Royce Cullinan

Deze Rolls-Royce Cullinan werd al een aantal keer gespot in Amsterdam maar wist nog niet de Spot van de dag binnen te slepen. Eindelijk is het vandaag zover want het is verdiend. Deze Cullinan verdient een keer dat bekertje.

De Cullinan is het summum in de SUV klasse. De enige SUV in deze klasse die een V12 in het vooronder heeft. Uiteraard is Bentley er met de Bentayga en zijn W12 maar dat is net even iets anders. De V12 is zo soepel als een naaimachine die net geolied is. Tegenwoordig kun je nog altijd een euro munt op zijn zij zetten op de motor zonder dat deze omvalt. Finesse en souplesse is wat de klok slaat bij de Cullinan. Een terecht Spot van de dag dus!

Spot van de dag: Rolls-Royce Cullinan

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS hardstyler  -  06-02-2020 om 21:43

  Terecht? Hell no. Er is een 365 GTB Daytona gespot. Volledig gerestaureerd. Origineel Nederlands geleverd. Vind dit een onbegrijpelijke SVDD. No offence naar Thom natuurlijk!

 2. Profile pic
  NETHERLANDS thomcarspotter  -  06-02-2020 om 21:59

  Non taken! Het is dat ik zelf geen tijd had om te stemmen, maar anders zou ik wel voor de 365 hebben gekozen. Ik ben voor meer klassiekers op de site. Bijzonder dat de stemmers blijkbaar dit erboven kiezen. @hardstyler

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws