Spot van de dag: Rolls-Royce Cullinan

Spot van de dag: Rolls-Royce Cullinan

Voor de derde dag op rij een Rolls-Royce als spot van de dag. In dit afgrijselijke weer gaat jullie voorkeur toch naar wat meer luxe en veiligheid en laten jullie de supercars even links liggen. Na een Phantom en een Dawn is het nu de beurt aan een Cullinan om er met het gouden bekertje vandoor te gaan.

In Maastricht is de kunstbeurs TEFAF weer eens aan de gang. Dat trekt een verbazingwekkende lading aan exclusieve auto's naar de parkeerplaats, en deze gloednieuwe Rolls-Royce Cullinan was géén onderdeel van die lading. Nee, deze op het moment van spotten maximaal vier uur oude Rolls stond voor de Brabanthallen in Den Bosch en bracht een bezoekje aan een paardenfeestje wat daar op dit moment plaatsvindt.

Het huidige summum op het gebied van luxe SUV's is nog niet heel erg populair in Nederland. Dit is pas het tweede exemplaar wat op Hollandse platen staat. Tegen een prijs van ruim een half miljoen is dat niet heel gek te noemen. Ook is het nog even wennen om die kenmerkende Rolls-Royce grille op een SUV tegen te komen. Iets waar niet elke potentiële Rolls-Royce klant fan van zal zijn. Hierdoor zal er vermoedelijk nog vaak afgeweken worden naar de traditionele Phantom. Een auto die je dezelfde luxe geeft maar dan in sedan vorm.

Gefeliciteerd met je (voorlopig nog) unieke spot van de dag Style!

Spot van de dag: Rolls-Royce Cullinan
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws