Spot van de dag: Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Spot van de dag: Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

De vorige Panamera vonden velen maar niets. Oké, hij had misschien wel wat weg van een schele kikker, maar toch was het een dijk van een wagen. Bij deze nieuwe Panamera is dat net wat anders: nog steeds een dijk van een wagen, maar nu ook met een knap uiterlijk! Deze dikke Turbo S E-Hybrid werd door jullie verkozen tot Spot van de dag!

Tgb.automotive had een lekkere shoot met deze dikke Panamera Turbo S E-Hybrid in Rotterdam. Oké, deze topper van het Panamera-gamma is sowieso al lekker dik uitgerust, maar we zien in oogopslag al enkele dingen die de boel lekker duur maken. Panamera SportDesign 21" velgen in Jet Black Metallic? Da's dan €1.560 erbij, mijnheer! Sportuitlaatsysteem met sporteindpijpen in het zwart? Nog eens €3.690 erbij. Gordels in een ander kleurtje? Nog eens een dikke €500 erbij. De PCCB (Porsche Ceramic Composite Brake) zijn geheel gratis, oef!

Je ziet het wel, een Panamera kan je verschrikkelijk duur maken. Wetende dat deze Turbo S E-Hybrid begint aan €204.000 in België is de kans groot dat dit een exemplaar is dat al gauw richting eind 2 ton gaat. Nu ja, met zijn 680 pk is deze familiewagen tevens goed voor supercarpresaties. 2 in 1 dus. Eigenlijk is deze Panamera dan best een koopje... .

Spot van de dag: Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws