Spot van de dag: Porsche 991 GT3 MKII

Spot van de dag: Porsche 991 GT3 MKII

Leuke Spot van de dag, deze Porsche 991 GT3 in een contrasterende omgeving vol met bladeren. Wat deze spot echter zo speciaal maakt is het verhaal erachter...

Met deze spot viert spotter LucasH namelijk zijn 10-jarig bestaan! "Precies 10 jaar geleden uploadde ik een grijze 997 GT3 MkII, gespot in Zeist. Nu, ruim 1000 spots later, wil ik jullie allemaal bedanken voor de leuke reacties door de jaren heen! Afgelopen maand spotte ik in mijn oude woonplaats deze fantastische 991 GT3 MkII, de perfecte spot om dit mee te vieren. Had een aantal foto’s ’s nachts in de stromende regen al gemaakt maar de meesten waren mislukt. Volgende ochtend teruggegaan en gelukkig stond ie er nog!"

Als je door Lucas zijn spots scrollt, zie je dat hij zich niet beperkt heeft tot het spotten in Nederland! Ook de VS en London deed hij aan. Ga zeker eens naar zijn spots kijken want al die heerlijke platen zijn de moeite waard!

Spot van de dag: Porsche 991 GT3 MKII
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS Jurick  -  04-12-2019 om 23:34

  Nice @LucasH Mooi SVDD geworden! Extra gefeliciteerd!

 2. Profile pic
  NETHERLANDS LucasH  -  05-12-2019 om 15:05

  Autogespot crew bedankt voor het leuke artikel! Erg leuk om ook nog eens de Spot van de dag te zijn geworden. @Jurick bedankt man!

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws