Spot van de dag: Mercedes SLS AMG Black Series

Spot van de dag: Mercedes SLS AMG Black Series

Vandaag mogen we een zeer bijzondere en originele auto tot SVDD kronen, namelijk deze SLS AMG Black Series. Deze hardcore variant van de spirituele opvolger van de 300SL Gullwing werd gespot in Amsterdam alwaar de bestuurder van de auto kon genieten onder een helder blauwe lucht en een lekker warm zonnetje. Gefeliciteerd met je SVDD Rick0309!

Waar de ‘normale’ SLS al behoorlijk bruut is, is deze Black Series volledig losgeslagen. Met 622pk om mee te spelen trek je zo alle stenen uit de straat om daarna de achterbanden te moeten vervangen want die gum je binnen no time weg. Daar staat de SLS namelijk om bekend, veel vermogen en lekker speels in de bochten. Zorg dus ten alle tijden voor voldoende ruimte om de auto heen wanneer je wat meer vermogen vraagt van de auto want geheid dat hij uitbreekt. De SLS is dus geenszins een auto om met een fluwelen handschoen aan te pakken, je moet hem bij de kladden grijpen, je moet hem temmen, maar pas op want hij bijt. Van buiten herken je de Black Series aan een aangepaste carrosserie met een dikker aangezette bodykit en een grote spoiler die op de achterkant van de auto prijkt. Bijkomend nadeel van de bodykit is dat de auto nóg lager bij de grond ligt wat dus in de situaties als op deze spot niet ideaal is. Dat mag echter de pret niet drukken, de Black Series is een beest van een auto en dat soort dingen horen er nou eenmaal bij. Toffe SVDD!
Spot van de dag: Mercedes SLS AMG Black Series
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  europeancarshotsinsta  -  25-02-2019 om 21:52

  Bij dit huis is ooit eerder een Bugatti gespot... https://www.autogespot.nl/bugatti-veyron-164-1/2012/11/12

 2. Profile pic
  NETHERLANDS petrollllover  -  26-02-2019 om 00:07

  die bugatti heb ik daar eeens voor de deur zien staan,en verdrrop een straatje met 2 Aston martins een dbs en buurman met db9

  ik ben met de trein naar Amsterdam geweest toen,en heb fiets gehuurd en rond gereden ,,,leuke spots toen

 3. Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws