Spot van de dag: Maserati GranTurismo S

Spot van de dag: Maserati GranTurismo S

Vandaag geen hyper exclusieve Lamborghini of exotisch Ferrari als Spot van de dag. We doen het deze woensdagavond met een vrij 'gewone' Maserati GranTurismo S. Al weten we niet of 'gewoon' hier wel op zijn plaats is!

Eerst en vooral: wat een verschijning! De speciale kleur met bleek interieur maakt van deze Italiaan een echt plaatje. Nu ja, de GranTurismo is een model dat met elke kleur staat. Deze wagen is al maar liefst 13 (!) jaar in productie, maar geldt voor velen nog steeds als één van de mooiste designs van de afgelopen jaren. Bovendien zijn dergelijke wagens tegenwoordig aan schappelijke prijzen te vinden op de tweedehandsmarkt. Stel je voor, een Maserati GranTurismo als eerste supercar! Meer hoef je niet te hebben toch!

Spot van de dag: Maserati GranTurismo S
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS LFphotography  -  22-01-2020 om 22:47

  Blijft inderdaad een mooi design! Als je hem vaak ziet word deze wel heel gewoon, altijd goed om m dan even weer naar boven te halen ;)

 2. Profile pic
  NETHERLANDS jasper1  -  23-01-2020 om 13:20

  Helaas beginnen de kosten van een maserati pas bij aanschaf. Daar kan heel snel een hele hoop geld in gaan zitten. Maar als die het doet... Wauw wat een wagen!

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws