Spot van de dag: Heerlijk Brits duo!

Spot van de dag: Heerlijk Brits duo!

Deze week trappen we af met een geweldige combospot als SVDD. Een mooie vergelijking tussen oud en nieuw van de Aston Martin DBS. De grijze DBS Volante is een klassieke schoonheid met een prachtige, atmosferische V12 in het vooronder. De omgedoopte DBS Superleggera beschikt ook nog over zo’n lekkere twaalfcilinder maar is in dit geval voorzien van twee turbo’s. Welke geniet jouw voorkeur?

Ikzelf ga toch zonder twijfel voor de Volante. De klassieke looks die perfect samen gaan met de atmosferische V12 maken de Aston Martins uit dat tijdperk toch wel dé Astons die je moet hebben. Druk je de sleutel in het dashboard dan ontwaakt de V12 met een intens indringende, ruwe brul die een paar kilometer verderop nog te horen is. Daarnaast biedt de topless DBS natuurlijk ook een ongefilterd concert van de twaalfcilinder. Wat mij betreft één van de meest ultieme GT’s om een heerlijk stuk mee te toeren of een mooie bergpas mee te tackelen.

De geblazen DBS Superleggera is weer helemaal bij de tijd. Een fors vermogen onder je rechtervoet zorgt voor voldoende plezier terwijl de auto daarnaast ook nog voldoende comfortabel is en een uitmuntende Grand Tourer ervaring biedt. Het lijnenspel van de Superleggera is in tegenstelling tot zijn voorganger een stuk agressiever geworden maar toch gaat het niet ten koste van het luxueuze alter ego van de auto. Ondanks dat de Superleggera een geweldige auto is, mist hij voor mij toch die klassieke Aston charme die de atmosferische V12 met zich meebracht, alsook het elegante lijnenspel. Spotter JDR_25 heeft zonder meer een geweldige spot van de dag in handen met dit ontzettend gave duo, gefeliciteerd!
Spot van de dag: Heerlijk Brits duo!
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws