%}

Spot van de dag: Ferrari Testarossa Monospecchio

Spot van de dag: Ferrari Testarossa Monospecchio

Het zou zomaar een spot vanop de set van Miami Vice kunnen zijn, maar niets is minder waar. Dit is gewoon in Rotterdam! Daar werd een zeldzame Ferrari Testarossa Monospecchio in het wit gespot. Volgens de spotter is dit zelfs één van de twee exemplaren die werden gebruikt voor de tv-opnames. Gaaf toch?

Miscchien eerst wat meer uitleg over de naam 'Monospecchio'. Die verwijst namelijk naar het aantal zijspiegels: één! De eerste Testarossa's werden namelijk maar met 1 zijspiegel geleverd. Dat kwam vroeger nog wel eens vaker voor bij auto's. Een Monospecchio zou volgens kenners ook een tikje meer waard zijn dan de recentere Testarossa's, al blijft die extreem hoog geplaatste spiegel toch een vreemd zicht.

Maar wat deze spot natuurlijk uitermate bijzonder maakt is het feit dat dit één van de twee wagens waren die gebruikt werden voor de opnames van Miami Vice. De eigenaar laat dat ook graag blijken als we kijken naar z'n kentekenplaat. Leuk dat hij dit pronkstuk een keertje naar buiten brengt!

Spot van de dag: Ferrari Testarossa Monospecchio
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws